De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Knikarmscherm nabij Winschoten? 

Lekker buiten genieten van de overheerlijke temperaturen?  Het kan met de knikarmschermen van De Groot Zonwering. Deze schermen koop je nabij Winschoten. Een knikarmscherm wordt ook wel een terrasscherm genoemd. Het biedt schaduw en verkoeling op een terras of balkon. De armen en het frame van de zonwering zijn eenvoudig opvouwbaar. Of dit handmatig of motorisch gebeurt hangt af van het type scherm wat u kiest. De aandrijving van een zonnescherm kan met krukstang in beweging worden gebracht.  

Wat is een knikarmscherm? 

Een knikarmscherm bestaat uit een schermdoek en twee of meer ‘armen’. Het schermdoek kan horizontaal uitschuiven omdat de armen, ‘meestal stalen of gasdrukveren’ onder spanning worden gezet. Door de spanning van de gasdrukveren blijft het doekrol ten aller tijden strak. De veerkracht wordt teruggevoerd als het schermdoek weer inschuift. Een knikarmscherm wordt via zogeheten consoles vastgeschroefd van het metselwerk van de muur. Zo blijft de zonwering stevig op zijn plek.  

Voordelen van een knikarmscherm bij De Groot Zonwering 

Het voordeel van een knikarmscherm is dat het roldoek eenvoudig op maat wordt gemaakt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat een scherm niet gemonteerd kan worden bij u thuis. Ook voor terrassen hebben wij geschikte schermen die op maat gemaakt worden. Wij leveren de knikarmschermen in verschillende kleuren en dessins, zodat er altijd een geschikte kleur past bij uw interieur of restaurant. Het belangrijkste van een goede zonwering is dat het u en uw gasten goed beschermd tegen de zon. Wij leveren verschillende verlichtingsmogelijkheden zodat u zelf kunt kiezen hoe sterk de schaduw van de zonwering moet zijn.  

Bekijk ons assortiment knikarmschermen

Wij hebben een groot assortiment in terrasschermen. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend scherm. Neem bijvoorbeeld de PLAZA VIVA STRETCH. Een fraaie zonwering dat wel 30 m2 zonwering biedt. Genoeg voor uw hele familie en vrienden. Door de grootte leent dit knikarmscherm zich ook uitstekend voor terrassen.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Wij staan elke werkdag voor uw klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u vragen over een knikarmscherm nabij Winschoten of een ander type zonwering. Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan.  

Bekijk het hele assortiment terrasschermen

OPal design

Opal Design

LEES MEER

Cassita/ led

Cassita / led terrascherm

LEES MEER

plaza viva stretch

Plaza Viva Stretch

LEES MEER

paravento

Paravento

LEES MEER

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen