Buitenzonwering Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Buitenzonwering op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Buitenzonwering op maat

Op warme zomerdagen is het buiten heerlijk genieten van de hoge temperaturen. Toch is het fijn om op deze warme zomerdagen verkoeling te zoeken. Binnen in huis is verkoeling zoeken niet mogelijk, want ook hier voelt het als een warme oven. Door de warmte in huis slaapt u ook nog eens slecht. De Groot Zonwering heeft dé oplossing voor u klaarliggen: kies voor buitenzonwering.

Verschillende typen buitenzonwering van De Groot Zonwering 

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende typen buitenzonwering. Onze zonwering wordt door onze vakmensen met de grootste zorg voor u op maat gemaakt. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de verschillende typen zonwering.


TERRASSCHERMEN

Terrasschermen

LEES MEER

 

MARKIEZEN

Markiezen de Groot Zonwering

LEES MEER

 

rOLLUIKEN

 Rolluiken de Groot Zonwering

ROLLUIKEN

 

SCREENS

 Ritzscreen

LEES MEER

 

UITVALSCHERMEN

 Uitvalscherm

LEES MEER

 

Serrezonwering

Serrezonwering

LEES MEER

 

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

LEES MEER

 

Buitenzonwering: onmisbaar voor iedere woning

Een aangename temperatuur in uw woning en optimale bescherming tegen warmte en zonlicht. Het plaatsen van buitenzonwering kan in veel gevallen een temperatuurverschil van wel vijf tot zeven graden opleveren. Nooit meer last van te warme ruimtes in uw woning. Met de juiste buitenzonwering komt u comfortabel en gekoeld de zomer door. De Groot Zonwering biedt u uitgebreide keuzemogelijkheden. Wij hebben voor iedere woonsituatie een passende oplossing. Zo krijgt u altijd zonwering die afgestemd is op uw wensen en persoonlijke smaak. 

Eindeloze mogelijkheden aan buitenzonwering

Buiten zonwering plaatsen? Dan bent u bij De Groot Zonwering aan het juiste adres. Bij ons heeft u erg veel keuze in de verschillende mogelijkheden zonwering. Voor elke situatie bieden wij u een toepasselijke oplossing. Zo verkopen wij terrasschermen, waardoor u tegen alle weersomstandigheden bestendigd bent. Of heeft uw huis een nostalgische uitstraling en wilt u deze lijn doortrekken in uw zonwering? Ook dat is mogelijk! U kunt bij De Groot Zonwering kiezen voor markiezen. Deze komen in vele kleuren, maten en mogelijkheden. Als u kiest voor rolluiken bent u verzekerd van comfort en rust. Soms wordt de zon op een warme zomerdag even te veel. Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing. Met onze screens houdt u de zon en temperatuur binnen, maar kunt u toch naar buiten blijven kijken. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen