Uitvalschermen Groningen

De Groot Zonwering

 

   

UItvalschermen op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

uITVALSCHERMEN: uw buitenzonwering op maat

Een aangenaam woonklimaat met De Groot Zonwering Groningen & Drenthe

Wilt u in de zomer genieten van een koel pand of een koele woning waarin u zich kan terugtrekken zonder ‘weg te smelten’? Uitvalschermen zijn dan de ideale buitenzonwering en erg geschikt voor voortuinen en balkons om warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht tegen te gaan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van uitvalschermen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en u te laten adviseren. U bent ook van harte welkom in onze showroom (momenteel alleen op afspraak).

Uitvalschermen De Groot Zonwering

Aangename koelte met uitvalschermen als zonwering

De uitvalschermen van De Groot zonwering worden tegen het raam geplaatst. Zo geniet u van de schaduw maar verliest u geen zicht naar buiten. Hierdoor is een uitvalscherm de ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en daarmee direct een voordelig alternatief voor zonneschermen.

Omdat uitvalschermen een zonwering is die altijd zichtbaar is, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken voor het kleur doek en montagemateriaal. Welke kleur u ook kiest, bij De Groot Zonwering kunt u er op vertrouwen dat uw toekomstige uitvalscherm:

Weet u niet zeker of uitvalschermen ideaal zijn voor uw pand of woning? Bekijk dan ook eens onze screens of rolluiken. Liever direct advies? Neem dan contact met ons op.

Zonwering van De Groot Zonwering Groningen & Drenthe

Wilt u komende zomer niet meer wegsmelten door de hete zon die vol op uw ramen staat? Onze specialisten adviseren u graag. Gaat u akkoord met onze aansluitende offerte, dan kunt u al binnen 7-9 weken genieten van uw eigen buitenzonwering. Neem nu contact met ons op of bekijk alvast onze uitvalschermencollectie hieronder. Onze collectie bevat een groot aantal zonwerende doeken, afgestemd op de trends van nu. 

Download hier de Uitvalscherm brochure

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen