Uitvalschermen Groningen

De Groot Zonwering

 

   

UItvalschermen op maat gemaakt
De verwachte levertijd is vijf weken.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Verwachte levertijd +- 5 weken.
 
Vrijblijvende offerte aanvragen

uITVALSCHERMEN: uw buitenzonwering op maat

Een aangenaam woonklimaat met De Groot Zonwering Groningen

Wilt u in de zomer genieten van een koel pand of een koele woning waarin u zich kan terugtrekken zonder ‘weg te smelten’? Uitvalschermen zijn dan de ideale buitenzonwering en erg geschikt voor voortuinen en balkons om warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht tegen te gaan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van uitvalschermen? Graag komt De Groot zonwering Groningen, geheel vrijblijvend, bij u langs om maten op te nemen en uw wensen om te zetten naar een scherpe offerte. Neem contact met ons op en laat u adviseren.

Uitvalschermen De Groot Zonwering

Aangename koelte met uitvalschermen als zonwering

De uitvalschermen van De Groot zonwering worden tegen het raam geplaatst. Zo geniet u van de schaduw maar verliest u geen zicht naar buiten. Hierdoor is een uitvalscherm de ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en daarmee direct een voordelig alternatief voor zonneschermen.

Omdat uitvalschermen een zonwering is die altijd zichtbaar is, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken voor het kleur doek en montagemateriaal. Welke kleur u ook kiest, bij De Groot Zonwering kunt u er op vertrouwen dat uw toekomstige uitvalscherm:

Weet u niet zeker of uitvalschermen ideaal zijn voor uw pand of woning? Bekijk dan ook eens onze screens of rolluiken. Liever direct advies? Neem dan contact met ons op.

Zonwering van De Groot Zonwering Groningen

Wilt u komende zomer niet meer wegsmelten door de hete zon die vol op uw ramen staat? Graag komen we bij u langs voor advies. Gaat u akkoord met onze aansluitende offerte, dan kunt u al binnen vier weken genieten van uw eigen buitenzonwering. Neem nu contact met ons op of bekijk alvast onze uitvalschermencollectie hieronder. Onze collectie bevat een groot aantal zonwerende doeken, afgestemd op de trends van nu. 

Download hier de Uitvalscherm brochure

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–18:00
woensdag13:00–18:00
donderdag13:00–18:00
vrijdag13:00–18:00
zaterdag11:00–16:00
zondagGesloten
Contact De Groot Zonwering
Contact

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen