De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Over De Groot Zonwering

De Groot Zonwering is een bedrijf dat al lange tijd bestaat. Eerder waren wij te vinden in Scheemda maar sinds kort hebben wij ons gevestigd in het pand aan de Hoevenkamp 4 in Gieten. In onze moderne en sfeervolle showroom vindt u hier de beste oplossingen om de zon te weren. Samen met u bespreken we graag al uw wensen en laten we u de mogelijkheden zien. Zo weet u zeker dat u voor het juiste product kiest, voor de juiste prijs.

Wij helpen u graag

Na een eerste kennismaking komen wij, indien dat nog nodig is, de maten opnemen die nodig zijn voor het maken van uw product op maat. Zodra wij weer in de auto stappen streven wij ernaar dat het bestelde product binnen 7-9 weken wordt geleverd. Uiteraard verzorgen wij ook met liefde de montage van het product voor u.

De Groot Zonwering

Professionele inzet en kennis

Hoewel we een klein bedrijf zijn vinden we goede en professionele inzet erg belangrijk. We hebben dan ook de kennis in huis om dit in te zetten en om van uw product iets moois te maken. Mede daarom vinden we het monteren van zonwering een fijn beroep, want onze klanten zijn altijd blij met het resultaat. En daar doen we het voor!

Omdat we kwaliteit zo belangrijk vinden kopen wij alleen die producten in, en kiezen wij alleen die leveranciers uit, waar wij voor de volle 100% achter kunnen staan. Dit maakt het dan ook mogelijk om u 5 jaar garantie te geven op het leveren en plaatsten van onze zonwering.

Naast zonwering ook garagedeuren

Had u overigens al gezien dat wij ook garagedeuren leveren? Sinds enkele jaren leveren wij dit product met veel succes en plezier aan onze klanten. We horen dan ook vaak dat gebruikers groot comfort ervaren na de installatie van onze garagedeuren.

                                       garagedeur juist logo

Bekijk ons aanbod!

Graag nodigen wij u uit om eens rond te surfen op onze website en ons aanbod te bekijken. Heeft u vragen over een product, wilt u een vrijblijvende offerte, of heeft u zin in een kopje koffie? Dan zien we uw bericht graag tegemoet!

 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen