Screens Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Screens op maat gemaakt
De verwachte levertijd is vijf weken.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Verwachte levertijd +- 5 weken.
 
Vrijblijvende offerte aanvragen

screens van De groot zonwering Groningen

De beste screens zonwering voor buiten

Screens zijn een perfecte oplossing als de zon even te veel wordt. Met screen zonnewering houdt u de zon en de temperatuur buiten, maar kunt u toch naar buiten blijven kijken. Door het speciaal geweven screendoek zijn de screens van De Groot Zonwering bij Groningen lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend. Dit is een erg fijne combinatie en een handige oplossing, daarnaast nemen ze weinig ruimte in beslag. Ze openen en sluiten recht naar beneden en naar boven, er zal niets uitsteken buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.

Bent u al overtuigd van de unieke mogelijkheden? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met De Groot zonwering Groningen. Graag komen we bij u langs om de maten op te nemen en u een scherpe offerte te presenteren.

Screens zonwering als buitenzonwering

De Groot Zonwering levert snel en vakkundig. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u ze zelf naar uw wens samenstellen. Kiest u voor de screens van De Groot Zonwering? Dan kunt u erop vertrouwen dat:

Naast de verschillende uitvoeringen heeft u ook een uitgebreide keuze aan bedieningen, zoals handbediening of elektrische bediening. Ook de montage kan verzorgd worden door De Groot zonwering, onafhankelijk van de keuze van bediening.

Screens op maat

Bij De Groot Zonwering Groningen worden de screens op maat gemaakt. Nadat er een afspraak is gemaakt, komen wij graag bij u langs om de maten op te nemen en de offerte te presenteren. Met een ruime keuze aan kleuren en doeken, kunt u uw screens zo mooi maken als u zelf wilt. Na de meting en offerte zullen de screens op maat gemaakt worden. De Grootzonwering levert de screens snel en vakkundig. 

Windvaste screens

Windvaste screens Groningen

LEES MEER

Standaard screens

Screen de Groot zonwering

LEES MEER

Paravento

paravento comp

LEES MEER

Zonwering voor buiten in alle maten

Bij De Groot zonwering kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan screens, maar ook voor terrasschermen en rolluiken. Beide systemen hebben bewezen op een effectieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan de temperatuur in uw huis.

Bent u benieuwd naar wat De Groot zonwering voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? Bekijk hieronder onze verschillende productgroepen of neem direct contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–18:00
woensdag13:00–18:00
donderdag13:00–18:00
vrijdag13:00–18:00
zaterdag11:00–16:00
zondagGesloten
Contact De Groot Zonwering
Contact

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen