Screens Groningen

De Groot Zonwering

 

 

Screens op maat gemaakt
Binnen 3 dagen komen wij de maten opnemen na offerte aanvraag. Verwachte levertijd +- 4 weken.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Binnen 3 dagen komen wij de maten opnemen na offerte aanvraag. Verwachte levertijd +- 4 weken.
 
Vrijblijvende offerte aanvragen

screens van De groot zonwering

De beste zonwering voor buiten

Screens zijn een perfecte oplossing als de zon even te veel wordt. Met dit type zonnewering houdt u de zon en de temperatuur buiten, maar kunt u toch naar buiten blijven kijken. Door het speciaal geweven screendoek zijn de screens van De Groot Zonwering lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend. Dit is een erg fijne combinatie en een handige oplossing, daarnaast nemen de screens weinig ruimte in beslag. Ze openen en sluiten recht naar beneden en naar boven, er zal niets uitsteken buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.

Bent u al overtuigd van de unieke mogelijkheden van screens? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak met De Groot zonwering. Graag komen we bij u langs om de maten op te nemen en u een scherpe offerte te presenteren.

Screens als buitenzonwering

De Groot Zonwering levert uw screens snel en vakkundig. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u zelf uw screen naar wens samenstellen. Kiest u voor de screens van De Groot? Dan kunt u erop vertrouwen dat:

Naast de verschillende uitvoeringen heeft u ook een uitgebreide keuze aan bedieningen, zoals handbediening of elektrische bediening. Ook de montage van uw screens, welke bediening u ook kiest, kan verzorgd worden door De Groot zonwering.

Windvaste screens

Windvaste screens Groningen

LEES MEER

Standaard screens

Standaard Screens Groningen

LEES MEER

Paravento

paravento comp

LEES MEER

Zonwering voor buiten in alle maten

Bij De Groot zonwering kunt u niet alleen terecht voor een ruime assortiment aan screens, maar ook voor terrasschermen en rolluiken. Beide systemen hebben bewezen op een effectieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan de temperatuur in uw huis.

Bent u benieuwd naar wat De Groot zonwering voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? Bekijk hieronder onze verschillende productgroepen of neem direct contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 

Torenstraat 3
9679 BN Scheemda

Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
 
 
maandag Gesloten
dinsdag 13:00–18:00
woensdag 13:00–18:00
donderdag 13:00–18:00
vrijdag 13:00–18:00
zaterdag 11:00–16:00
zondag Gesloten
Contact De Groot Zonwering
Contact
 

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

  De Groot Zonwering Facebook    

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders