Screens Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Screens op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

screens van De groot zonwering Groningen & Drenthe

De beste screens zonwering voor buiten

Screens zijn een perfecte oplossing als de zon even te veel wordt. Met screen zonnewering houdt u de zon en de temperatuur buiten, maar kunt u toch naar buiten blijven kijken. Door het speciaal geweven screendoek zijn de screens van De Groot Zonwering Groningen & Drenthe lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend. Dit is een erg fijne combinatie en een handige oplossing, daarnaast nemen ze weinig ruimte in beslag. Ze openen en sluiten recht naar beneden en naar boven, er zal niets uitsteken buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.

Bent u al overtuigd van de unieke mogelijkheden? Vraag een offerte aan of bezoek onze showroom (momenteel alleen op afspraak).

Screens zonwering als buitenzonwering

De Groot Zonwering levert snel en vakkundig. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u ze zelf naar uw wens samenstellen. Kiest u voor de screens van De Groot Zonwering? Dan kunt u erop vertrouwen dat:

Naast de verschillende uitvoeringen heeft u ook een uitgebreide keuze aan bedieningen, zoals handbediening of elektrische bediening. Ook de montage kan verzorgd worden door De Groot zonwering, onafhankelijk van de keuze van bediening.

Screens op maat 

Bij De Groot Zonwering Groningen & Drenthe worden de screens op maat gemaakt. Vraag een offerte aan of bezoek onze showroom (momenteel alleen op afspraak). Met een ruime keuze aan kleuren en doeken, kunt u uw screens zo mooi maken als u zelf wilt. De screens worden voor u op maat gemaakt, zodat u een volledig uniek product heeft. De Groot Zonwering in Groningen en Drenthe levert de screens snel en vakkundig. 

Verschillende soorten screens 

Bij De Groot Zonwering in Groningen & Drenthe vind je verschillende soorten screens, bekijk ze hieronder: 

Windvaste screens

Windvaste screens Groningen

LEES MEER

Standaard screens

Screen de Groot zonwering

LEES MEER

Paravento

paravento comp

LEES MEER

Screens Groningen 

Woont u in provincie Groningen en wilt u uw woning voorzien van zonwering? Ga dan voor screens Groningen! Bij de Groot Zonwering zijn wij overal in de provincie Groningen snel aanwezig om uw woning te voorzien van screens.  

Zonwering voor buiten in alle maten

Bij De Groot Zonwering kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan screens, maar ook voor terrasschermen en rolluiken. Beide systemen hebben bewezen op een effectieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan de temperatuur in uw huis.

Bent u benieuwd naar wat De Groot Zonwering voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? Bekijk hieronder onze verschillende productgroepen of neem direct contact op en laat u adviseren!

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen