Rolluiken Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Rolluiken op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Rolluiken Groningen & Drenthe | De Groot Zonwering

Rolluiken: dé beste oplossing voor buitenzonwering

Rolluiken zijn een product apart in de groep van buitenzonwering. Door een aantal zeer aantrekkelijke eigenschappen bent u met deze luiken verzekerd van comfort, veiligheid en rust. Door de jarenlange ervaring van De Groot Zonwering Groningen & Drenthe met verschillende buitenzonwering maken wij voor u en voor iedere situatie een passende oplossing. 

Wilt u direct met ons in gesprek over de mogelijkheden van rolluiken in Groningen en Drenthe? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de aantrekkelijke eigenschappen van rolluiken? Lees dan verder.

Rolluiken van De Groot Zonwering

Rolluiken op maat

Rolluiken zijn een interessante en effectieve toevoeging aan uw woonhuis of bedrijfspand in Groningen en Drenthe door een aantal redenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

​Trendo: rolluiken voor schuine kozijnen Rolluiken van Trendo

Schuine kozijnen en ramen tot onder het dak zijn tegenwoordig een trend. Een gemiddeld rolluik past door het schuine element helaas niet onder een dergelijk raam. Met de rolluiken van Trendo is dit probleem echter opgelost. Trendo heeft de perfecte oplossing: een rolluik met een aluminium pantser welke standaard beschikt over een comfortabele motorbediening.

De bediening beschikt over een elektronisch geregelde motor die met aanvriesbeveiliging altijd zal werken. Schuine ramen met een hoek van 10 tot 45 graden zijn zeer geschikt voor dit unieke product. 

Rolluiken in Groningen 

Groningen is een heerlijke, levendige stad. Wij snappen dat u soms de behoefte voelt om uw woning lekker af te zonderen van de drukte van de stad. Hiervoor zijn rolluiken in Groningen de uitkomst! Met de rolluiken van De Groot Zonwering zorgt u voor privacy in huis, heeft u geen of minder last van geluidsoverlast en wordt uw woning nog veiliger. Uiteraard leveren wij onze rolluiken ook elders in het land. 

Rolluiken onderhoud

Onderhoud van rolluiken hoort ook bij de service van De Groot Zonwering. Wij komen graag bij u langs als uw rolluiken gerepareerd moeten worden of een flinke schoonmaakbeurt nodig hebben. Dat is onderdeel van ons all-in package.

Rolluiken reparatie
Aan een rolluik dat niet meer open of dicht gaat heb je niets. Daarom is het zaak dat een kapot rolluik zo gauw mogelijk gerepareerd wordt. Of uw rolluik nu stuk is door een defecte motor, kapotte lamellen of een niet-werkende bandopwinder; wij lossen het graag voor u op.

Rolluiken schoonmaken
Zijn uw rolluiken erg smerig en moeten ze hoognodig schoongemaakt worden? Voor een professionele reinigingsbeurt kunt u ook terecht bij De Groot Zonwering. Na een goede schoonmaakbeurt werken ze weer beter en zien ze er ook weer netter uit.

Uw eigen rolluiken in Groningen en Drenthe van De Groot Zonwering 

Bent u overtuigd van de kwaliteit en effectiviteit van rolluiken en bent u op zoek naar rolluiken in Groningen of Drenthe? Neem dan direct contact op met onze professionele medewerkers voor een adviesgesprek. Na zo'n 7-9 weken kunt u al genieten van uw eigen prachtige rolluiken! 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen