Terrasschermen Groningen

De Groot Zonwering

 

   

terrasschermen op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Terrasschermen voor de beste zonwering

De Groot Zonwering beschermt u tegen de zon met terrasschermen

Heerlijk buiten zitten en genieten van perfecte temperaturen? Het kan met de terrasschermen van De Groot Zonwering. Deze zonwering voor buiten maken uw terras helemaal af, zodat u bestand bent tegen alle weersomstandigheden en met groot comfort buiten kunt blijven zitten met uw gezin of familie. Niet te koud en niet te warm: dat is genieten van het buitenleven volgens De Groot Zonwering!

Wilt u ook langer buiten zitten in de winter en niet wegsmelten in de zomer? Neem dan contact op of kom langs in de showroom (momenteel alleen op afspraak).

Terrasschermen van De Groot Zonwering

Weer de zon met terrasschermen

De terrasschermen van De Groot Zonwering zijn het ideale product om de zon op uw terras op een nette en aantrekkelijke manier te weren. Onze schermen zijn niet alleen geschikt voor de terrassen van particulieren, maar ook op uw horecaterras is deze zonwering een prachtige toevoeging die het buiten zitten compleet maakt.

De terrasschermen van De Groot Zonwering:

Zonwerende schermen op maat

Alle terrasschermen worden door De Groot Zonwering in eigen fabricaat geproduceerd. Daardoor zijn wij uitermate flexibel en is maatwerk bij ons standaard. Op die manier kunt u altijd vertrouwen op een goede kwaliteit. Graag komen we bij u langs om de maten op te nemen en uw wensen voor het terrasscherm te bespreken. Gaat u akkoord met onze aansluitende offerte, dan kunt u al binnen 7-9 weken genieten van uw eigen buitenzonwering. Neem nu contact op en laat u niet meer wegblazen of wegsmelten door de wisselende weersomstandigheden in Nederland.

Bekijk het hele assortiment terrasschermen

De Groot Zonwering biedt u een ruime keus in terrasschermen zodat u gegarandeerd ‘thuiskomt’ met buitenzonwering die past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Benieuwd naar ons brede assortiment zonwerende schermen? Scroll dan omlaag en klik op de onderstaande productgroepen om onze verschillende terrasschermen te bekijken. 

OPal design

Opal Design

LEES MEER

Cassita/ led

Cassita / led terrascherm

LEES MEER

plaza viva stretch

Plaza Viva Stretch

LEES MEER

paravento

Paravento

LEES MEER

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen