Zonwering onderhoud

De Groot Zonwering

 

   

Zonwering onderhoud
Onderhoud aan uw zonwering? Vraag een offerte aan voor meer informatie.
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Zonwering ONderhoud door de groot zonwering

Vieze of versleten zonwering?

Heeft u al zonwering maar is deze toe aan een goede opknapbeurt? Is het frame van uw zonwering in goede staat? Dan kunnen wij hier gemakkelijk een nieuw doek op zetten. Hebben uw rolluiken een goede schoon- of onderhoudsbeurt nodig? Ook dan komen wij graag even bij u langs. De Groot zonwering levert u niet alleen de zonweringen, maar onderhoudt deze ook. Dat is onderdeel van onze service. Wij zijn het all-in package, wij weten dat de zonwering na een bepaalde tijd een opknapbeurt nodig hebben.  

Onderhoud en reparatie

Motoren van uw rolluik of zonwering kapot?

Heeft u een rolluik of zonwering die niet meer helemaal lekker omhoog en naar beneden gaat? Dan is de kans groot dat het aan uw motor ligt. Wij zijn ons ervan bewust dat deze ook vervangen moeten worden. Dit nemen wij ook graag op ons. Niks is vervelender dan wanneer de zon vol schijnt u een rolluik of zonwering niet naar beneden kan doen.

Benieuwd naar welke service wij nog meer bieden? Neem dan gerust een kijkje op onze site. Wij willen dat onze klanten weten wat De Groot zonwering allemaal voor u doet.  Wilt u meer weten over de servicemogelijkheden of over de prijzen van het onderhoud van uw rolluik of zonwering? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u er graag meer over.  

Onderhoud van uw markiezen en rolluiken

De Groot Zonwering is gespecialiseerd in onderhoud van markiezen en rolluiken. Zijn de doeken van uw markiezen versleten, dan komen wij die graag vervangen. Gaan uw markiezen of rolluiken niet meer omhoog of naar beneden vanwege een kapotte motor? U kunt op ons rekenen om dit snel op te lossen. Ook andere reparaties, zoals kapotte lamellen of een niet-werkende bandopwinder pakken wij graag voor u op.

Moeten uw markiezen, rolluiken of zonneschermen hoognodig goed worden schoongemaakt? Ook dat is onderdeel van onze service. Maak een afspraak met ons en wij maken uw zonwering professioneel schoon. Hierna zijn ze niet alleen weer blinkend schoon, maar werken ze ook weer beter.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen