De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

INBRAAKWERENDE ROLLUIKEN 

Ga voor veilig en kies innovatieve rolluiken tegen inbraak 

Metacon is dé fabrikant van inbraakwerende rolluiken. Door de uitstekende kwaliteit zijn deze inbraakwerende rolluiken ook verkrijgbaar via De Groot Zonwering. Metacon biedt een breed assortiment met onder andere dichte lamellen, geperforeerde lamellen en transparante uitvoeringen. De producten worden vervaardigd van stevige en duurzame materialen zoals staal, aluminium, roestvast staal of polycarbonaat. Zowel handbediening als motor aangedreven is mogelijk. Tevens kunnen de rolluiken worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters. Kortom, de mogelijkheden van de Metacon rolluiken zijn oneindig. 

Hoge kwaliteit en scherpe prijs 

Kiest u voor de inbraakwerende rolluiken van Metacon, dan haalt u hoge kwaliteit, een scherpe prijs en snelle levertijd in huis. En niet geheel onbelangrijk: een situatie die beveiligd is tegen inbraak en vandalisme. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden van Metacon en neem direct contact met ons op voor meer informatie. 

Inbraakwerende rolluiken woning 

Wilt u uw woning beter beveiligen tegen inbraak? Ga voor inbraakwerende rolluiken. U kunt de rolluiken voorzien van een slot, waardoor deze erg lastig zijn open te breken. Dit schrikt inbrekers veelal af. Bovendien hebben de inbraakwerende rolluiken nog een andere handige functie, namelijk isolatie. De rolluiken dragen namelijk bij aan de isolerende waarde van uw woning, aangezien er minder warmte ontsnapt via de ramen en/of deuren. 

Inbraakwerende rolluiken winkel 

Heeft u een winkel en wilt u uw kapitaal goed beschermen tegen inbrekers? Kies dan voor de inbraakwerende rolluiken van de Groot Zonwering. Met inbraakwerende rolluiken maakt u het inbrekers een stuk lastiger om uw winkel binnen te treden. Inbrekers zullen uw winkel niet kunnen betreden of zullen hier ten minste erg veel werk van hebben, waardoor de kans dat deze gepakt worden vele malen groter wordt. In de praktijk blijkt dat inbrekers eerder een ander, eenvoudiger doelwit pakken. 

Extra veiligheid en isolatie met de inbraakwerende rolluiken van De Groot Zonwering 

Met de inbraakwerende rolluiken in Groningen en Drenthe van De Groot Zonwering maakt u uw woning dus niet alleen veiliger, maar ook energiezuiniger. Wacht niet langer en bekijk hieronder de verschillende types inbraakwerende rolluiken: 

Alu Q dicht/open

Alu Q Dicht/Open

Een open rolhek of dicht rolluik met speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel verbonden met gepatenteerd tussenprofiel. Standaard voorzien van aluminium geleiders   en rolomkasting.

Trans P

Trans P van Metacon

Een transparant rolluik met 3 mm polycarbonaat en een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel draait. Het rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter.

Trans type q

Trans Type Q Metacon

Een transparant rolluik met 6mm polycarbonaat en speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel draait, waardoor het  vrijwel geluidloos oprolt.

Schaarhek

Schaarhek

Het Metacon Schaarhek in verzinkt staal bied goede bescherming als alternatief voor een rolluik of rolhek. Ondanks de dikte en stevige uitvoering zijn de hekken makkelijk te openen en te sluiten.

100 alu

100 Alu van Metacon

Een inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van aluminium  geleiders en een stalen rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, geëxtrudeerde brute aluminium vlakke lamellen. 

60-96 buis

60-96 buis van Metacon

Een inbraakwerend oprolbaar buisrolhek, standaard voorzien van staal verzinkte geleiders en rolomkasting. De buizen in het pantser zijn onderling verbonden d.m.v. koppelschakels.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen