De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen
Binnen drie werkdagen na offertedatum komen wij opmeten. De verwachte levertijd is vier weken.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Binnen 3 dagen komen wij de maten opnemen na offerte aanvraag. Verwachte levertijd +- 4 weken.
 
Vrijblijvende offerte aanvragen

Inbraakwerende rolluiken

Ga voor veilig en kies innovatieve rolluiken tegen inbraak

Metacon is dé fabrikant van inbraakwerende rolluiken. Door de uitstekende kwaliteit ook verkrijgbaar via De Groot Zonwering. Metacon biedt een breed assortiment met onder andere dichte lamellen, geperforeerde lamellen en transparante uitvoeringen. De producten worden vervaardigd van stevige en duurzame materialen zoals staal, aluminium, roestvast staal of polycarbonaat. Zowel handbediening als motoraangedreven is mogelijk. Tevens kunnen de rolluiken worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters. Kortom, de mogelijkheden van de Metacon rolluiken zijn oneindig.

Hoge kwaliteit en scherpe prijs

Kiest u voor de inbraakwerende rolluiken van Metacon, dan haalt u hoge kwaliteit, een scherpe prijs en snelle levertijd in huis. En niet geheel onbelangrijk: een situatie die beveiligd is tegen inbraak en vandalisme. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden van Metacon en neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Alu Q dicht/open

Alu Q Dicht/Open

Een open rolhek of dicht rolluik met speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel verbonden met gepatenteerd tussenprofiel. Standaard voorzien van aluminium geleiders   en rolomkasting.

Trans P

Trans P van Metacon

Een transparant rolluik met 3 mm polycarbonaat en een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel draait. Het rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter.

Trans type q

Trans Type Q Metacon

Een transparant rolluik met 6mm polycarbonaat en speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel draait, waardoor het  vrijwel geluidloos oprolt.

Schaarhek

Schaarhek

Het Metacon Schaarhek in verzinkt staal bied goede bescherming als alternatief voor een rolluik of rolhek. Ondanks de dikte en stevige uitvoering zijn de hekken makkelijk te openen en te sluiten.

100 alu

100 Alu van Metacon

Een inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van aluminium  geleiders en een stalen rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, geëxtrudeerde brute aluminium vlakke lamellen. 

60-96 buis

60-96 buis van Metacon

Een inbraakwerend oprolbaar buisrolhek, standaard voorzien van staal verzinkte geleiders en rolomkasting. De buizen in het pantser zijn onderling verbonden d.m.v. koppelschakels.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
 
maandag Gesloten
dinsdag 13:00–18:00
woensdag 13:00–18:00
donderdag 13:00–18:00
vrijdag 13:00–18:00
zaterdag 11:00–16:00
zondag Gesloten
Contact De Groot Zonwering
Contact

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

  De Groot Zonwering Facebook    
Beoordeling door klanten:
4.4 / 5 - 8 beoordelingen

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders