Markiezen Groningen

De Groot Zonwering

 

   

markiezen op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

mARKIEZEN van de groot zonwering Groningen & Drenthe

Markiezen: nostalgische buitenzonwering

Waarom u zou kiezen voor markiezen? Omdat markiezen een eigen nostalgische uitstraling hebben die een hoop sfeer met zich mee brengen. Een markies geeft direct glans aan uw bedrijf of woonhuis en creëert daarmee een zeer gezellige plek om een drankje onder te drinken. Heeft u een restaurant of winkel? Voeg dan uw logo toe aan de markiezen van De Groot Zonwering Groningen & Drenthe voor een persoonlijke touch aan uw etalage.

Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op en maak een afspraak. Graag nemen wij direct de maten op, zodat we een scherpe offerte kunnen aanbieden, geheel toegespitst op uw wensen en eisen. 

Markiezen van De Groot Zonwering

Download hier de markiezenfolder

Markiezen als zonwering: eindeloze mogelijkheden

Markiezen komen in vele maten, kleuren en soorten. Kiest u voor een onderhoudsarme aluminium markies of liever voor een houten markies met een traditionele uitstraling? Uiteraard zijn ook de kleuren van het doek en de printen van de dessins in ruime mate uit te kiezen en te combineren. Denk eens aan uw eigen logo voor een persoonlijk tintje.

Markiezen op maat

Welke kleur, dessin of frame u ook kiest, de markiezen van De Groot Zonwering Groningen & Drenthe zijn:

Weet u niet zeker of markiezen de beste zonwerende oplossing voor u of uw bedrijf zijn? Wellicht zijn onze uitvalschermen dan iets voor u. Indien u graag advies ontvangt bij het zoeken naar de juiste oplossing, dan helpen onze professionele medewerkers van De Groot Zonwering u hier graag bij.

Markiezen onderhoud

Naast het op maat maken en plaatsen van markiezen, verzorgen wij in de regio Groningen en Drenthe ook het onderhoud van uw markiezen. Zijn uw markiezen toe aan een goede opknapbeurt? Hebben ze bijvoorbeeld een nieuw doek nodig of simpelweg een goede reinigingsbeurt? Laat dat maar aan De Groot Zonwering over!

Doek vervangen
Hoewel onze markiezen van hoogstaande kwaliteit zijn, hebben de doeken niet het eeuwige leven. Na intensief gebruik kan het zijn dat ze versleten raken. In dit geval kunt u bij ons terecht voor het maken en plaatsen van een nieuw doek. Zo zien uw markiezen er weer uit als nieuw.

Markiezen schoonmaken
Moeten uw markiezen hoognodig gereinigd of schoongemaakt worden? Ook dan komen wij graag bij u langs. Uw markiezen worden jaarlijks blootgesteld aan vele wisselende weersomstandigheden en dat heeft zijn weerslag op het doek. Ze reinigen kunt u eventueel zelf doen, maar er gaat niets boven een professionele schoonmaakbeurt.

Motor vervangen
Gaat uw markies niet meer zo soepel omhoog en naar beneden? Wellicht dat de motor dan vervangen moet worden. Ook hiervoor kunt u De Groot Zonwering inschakelen. Niet is immers zo vervelend als zonwering die niet meer goed werkt terwijl de zon fel schijnt.

De Groot Zonwering als markiesspecialist

Wilt u meer informatie over markiezen als toevoeging van uw horecagelegenheid, winkel of woonhuis? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hieronder alvast onze verschillende producten of neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen