Horren Groningen

De Groot Zonwering

 

   

horren op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Horren van de Groot Zonwering Groningen & Drenthe

Houd het buitenleven buiten

Een passende hor voor ieder raam en deur in uw huis zorgt ervoor dat op effectieve wijze insecten buiten blijven. Dit is erg aangenaam, want hoe irritant is die zoemende bromvlieg in uw keuken, of die nare mug in uw slaapkamer? Bij De Groot Zonwering zijn we al jaren fan van het populaire merk Unilux. Hordeuren van Unilux zijn populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking van zijn horren.

Daarnaast staat Unilux al jaren bekend om de betrouwbaarheid en de snelle levering. De verschillende horren voor deuren zijn gemaakt van weerbestendige materialen, zodat u optimaal kunt genieten van uw horren in Groningen en Drenthe. 

Wilt u ook die ellendige insecten buiten houden, maar wel frisse lucht doorlaten? Neem dan nu contact op voor een hor op maat.

Horren van De Groot Zonwering

Horren voor uw deuren

Het merk Unilux heeft een groot aanbod in horren voor deuren. Heeft u een schuifpui, openslaande tuindeuren of draaideur? Unilux heeft een passend type die aansluit bij uw huis. Elk type hordeur heeft unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plissé hordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur. Welk type hordeur u ook kiest, alle horren zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.

Hor voor uw raam

Ook voor ieder raam heeft Unilux een passend hor. Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De raamhorren van Unilux zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam. Voor insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam bent u bij ons aan het juiste adres.

Milieuvriendelijke horren 

Het is heerlijk om op een warme dag de ramen en deuren lekker open te zetten, zodat het een beetje doorwaait in huis. Het enige nadeel hiervan is dat insecten, zoals wespen en muggen onze woon- en slaapkamers dan ook weten te vinden. Er zijn allerlei chemische middelen en verdelgers verkrijgbaar om deze insecten uit te roeien, maar voorkomen is beter dan genezen. Wanneer uw ramen en deuren voorziet met de Unilux horren van De Groot Zonwering blijven de insecten buiten en hoeft u niet in de weer met allerlei bestrijdingsmiddelen. Dit is beter voor het milieu en voor uw leefomgeving, zo slaat u twee vliegen in één klap! 

Horren in Groningen & Drenthe

Voor de beste horren op maat in Groningen en Drenthe bent u bij De Groot Zonwering aan het juiste adres. Onze provincie, en ook Groningen-stad, heeft plekken waar veel water aanwezig is. Aangezien muggen hun eitjes leggen in water zijn op de waterrijke plekken dan ook vaak veel insecten aanwezig. Met de horren in Groningen en Drenthe van de Groot Zonwering heeft u niks te vrezen van deze insecten en kunt u uw openslaande deuren en ramen zorgeloos laten op staan. 

Neem contact op!

Wilt u meer weten over de prijzen of mogelijkheden van horren? Neem dan direct contact op met de medewerkers van De Groot Zonwering. Graag adviseren onze specialisten u om tot de beste keuze te komen.

 

Download hier de horren brochure

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen