Serrezonwering Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Serrezonwering op maat gemaakt
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Buitenzonwering voor uw serre

De Groot Zonwering Groningen & Drenthe zorgt voor een fijne temperatuur

Heeft u een serre of zit u te denken aan een serre bij uw huis of bedrijfspand? Dan weet u vast dat de temperatuur in een serre al bij een klein beetje zon flink kan oplopen. Door de grote glasoppervlakten warmt een serre nou eenmaal snel op als de zon schijnt. En u zult zien, dit zijn altijd de momenten dat u er net even lekker wilt gaan zitten of wanneer u gasten in grote getallen langskomen.

De Groot Zonwering Groningen & Drenthe heeft de perfecte oplossing: serrezonnewering, voor zowel binnen als buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Serrezonwering

De serrezonnewering van De Groot Zonwering is geschikt voor binnen en buiten en houdt de temperatuur in uw serre onder controle. En met onze zonnewering controleert u niet alleen de temperatuur, maar kunt u ook een bepaalde sfeer creëren die past bij uw huis of bedrijf. 

De Groot zonwering heeft vele soorten en maten serrezonwering in het assortiment. In alle gevallen mag u er echter vanuit gaan dat de zonwering van De Groot Zonwering:

Zonwering op maat

Bent u benieuwd naar wat De Groot Zonwering Groningen & Drenthe voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden of bekijk onze producten hieronder.

wgm 1030 /2030

WGM 1030 / 2030

LEES MEER

 

wgm 2020

WGM 2020

LEES MEER

 

sotezza LL / led

Sottezza LL/ LED

LEES MEER

 

Neem vooral ook eens een kijkje bij onze screens en rolluiken, twee andere producten die u ook kunnen helpen zonneschijn te ‘controleren’. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met onze professionele medewerkers.
 
Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen