De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Plaza viva stretch

Fraaie zonwering - ook voor grote terrassen

Van die mooie zomerse dag op het terras moet u onbezorgd kunnen genieten. Om dat mogelijk te maken, biedt Plaza Viva Stretch de nodige
schaduw. En wel op max. 30 m², voor uw hele familie en vrienden. Maar Plaza Viva Stretch is niet alleen praktisch. Het scherm past zich met zijn moderne, slanke design ook aan elke huisgevel aan. En dankzij de enorme keuze aan aantrekkelijke zonweringdoeken, kunt u uw terras vormgeven zoals u dat wilt.

Viva Stretch

Extreem stabiel - ook bij winderig weer

Ja, zo’n zomerse lucht is mooi. Vooral als het zonnescherm ondanks sterke windvlagen veilig staat. Zoals Plaza Viva Stretch. Dankzij de beide voorste staanders is het scherm uiterst windbestendig. Het solide duo garandeert, dat de pergola-zonwering tot windkracht 6 uitgeschoven kan blijven en ook dan nog betrouwbare zonwering biedt. Zelfs bij gevels met minder dragende ondergronden, zoals bijvoorbeeld oude gebouwen, nemen de staanders sterke windlasten veilig op.

DOWNLOAD HIER DE PLAZA VIVA BROCHURE

OptiStretch of Stretch - altijd een  strak doek

OptiStretch

Bij de Plaza Viva OptiStretch is het doek aan alle vier zijden strak gespannen. De voordelen: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten. De basisversie Plaza Viva Stretch is aan twee zijden gespannen en tussen doek en zijprofiel bevindt zich een lichtspleet. Bij beide varianten zorgt een krachtig spansysteem met kabels voor een gelijkmatige doekstand. 

Beste kwaliteit en maximaal comfort

Wie voor Weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dat geldt ook voor Plaza Viva. Met talrijke technische hoogtepunten zet het zonnescherm nieuwe maatstaven.

Goed beschermd

De rondom gesloten en robuuste zonneschermcassette beschermt het doek en de technische uitrusting betrouwbaar tegen de weersomstandigheden. Zo beleeft u lange tijd plezier aan uw weersbescherming.

Mooi en zonder schroeven

Plaza Viva is zo gebouwd, dat er van buiten vrijwel geen schroefkoppelingen te zien zijn. Daardoor oogt het design van het zonnescherm slank, modern en elegant. Maak van uw gevel een sieraad met Plaza Viva!

Spanned en stil

Het spansysteem van de Plaza Viva zorgt voor een strak doek. Het bestaat onder andere uit een nieuw, plat koord en het beproefde Weinor loopwerksysteem. Het platte koord is bijzonder stil en duurzaam, het Weinor loopwerk overtuigt dankzij het geluidsarm in- en uitschuiven dat het materiaal ontziet.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen