De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Zonwering Veendam: voor iedere situatie een passende oplossing 

Bent u opzoek naar een gespecialiseerd bedrijf in zonwering rondom Veendam? Dan bent u bij De Groot Zonwering aan het juiste adres. Zonwering is populairder dan ooit. Deze populariteit is mede te danken aan de vele voordelen die zonwering met zich meebrengt. Doordat zonwering warmte regulerend is, zorgt dit voor een betere isolatie. Zeker met de hoge energieprijzen is dit een groot voordeel. Bent u benieuwd naar de vele andere voordelen van Zonwering? Aarzel niet en laat u verrassen in onze mooie showroom.  

Service van De Groot Zonwering in Veendam 

De Groot Zonwering levert én plaats ook zonwering in Veendam. Met onze flexibele service is er voor iedere situatie een passende oplossing. Maatwerk is een standaard begrip in onze service. Binnen de service van De Groot Zonwering valt onderhoud, garantie en de uitbreiding met accessoires voor het ultieme comfort.   

Dé producten voor het buitenleven 

Naast zonwering heeft De Groot ook producten voor het buitenleven. Bij De Groot Zonwering willen wij het voor iedereen mogelijk maken om het maximale uit het buitenleven te halen. Met overkappingen, horren, alarmsystemen, windschermen en inbraakwerende rolluiken kan iedereen veilig genieten rondom het huis. Ook op deze producten is de flexibele service van De Groot Zonwering van toepassing. Voor buitenleven producten bent u bij De Groot Zonwering op de juiste plek. Met ons brede assortiment hebben wij de producten die passend zijn bij uw huis. 

Verschillende soorten zonwering 

Bij De Groot Zonwering kunt u genieten van vele verschillende soorten buitenzonwering. Met ons ruime assortiment is er altijd een passende oplossing voor uw situatie. Ons assortiment bestaat uit: 

Bent u geïnteresseerd in een van onze verschillende soorten zonwering? Schroom dan niet om contact op te nemen, of bezoek onze showroom en laat u adviseren.  

Zonwering onderhoud in Veendam 

Het onderhoud die De Groot Zonwering levert bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk reparatie, onderhoudsbeurt en schoonmaak. Hierdoor geniet u zelfs na de aankoop nog steeds van onze service. Voor onderhoud van uw zonwering in Veendam bent u bij De Groot Zonwering aan het juiste adres. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen