De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen
 Plan uw showroombezoek; maak een afspraak
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Op zoek naar zonwering nabij Stadskanaal?  

De zomermaanden komen er weer aan. Niet gek dat u op zoek bent naar geschikte zonwering voor u huis of horecagelegenheid. Woont u in of nabij de omgeving van Stadskanaal? Dan hebben wij goed nieuws. De Groot Zonwering gevestigd in Scheemda is slechts 30 minuten rijden vanaf Stadskanaal. De Groot zonwering is vanaf Stadskanaal uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Wij komen persoonlijk bij u thuis voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij leveren namelijk op maat en bij u thuis. Voordat u besluit nieuwe zonwering aan te schaffen is het belangrijk dat u weet welke keuzes er allemaal zijn. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.   

Verschillende type zonwering nabij Stadskanaal  

U bent woonachtig in of nabij Stadskanaal en heeft een mooi koop- of huurhuis. Het type zonwering dat u kiest, is afhankelijk van uw tuin, ramen of terras. Daarom is het eerst van belang dat u bepaalt welke zonwering u nodig heeft en geschikt is voor uw situatie. 

Terras- en serre zonwering  

Heeft u een grote tuin in of nabij omgeving Stadskanaal? Dan is een terras- of serre zonwering wellicht de perfecte oplossing voor u. 'Serre zonwering' heeft als voordeel dat het geschikt is voor zowel binnen als buiten. Mocht u een serre hebben dan houdt het eveneens de temperatuur in uw serre onder controle. Naast de efficiëntie van de temperatuur is het uiterlijk ook niet onbelangrijk. Een serre staat namelijk prachtig en u creëert hierdoor een mooie woonsfeer. Wij bij De Groot Zonwering maken deze zonwering voor serres dan ook op maat.   

Nu de zomerdagen er weer aankomen wilt u natuurlijk heerlijk kunnen genieten van uw tuin. Met zonwering voor terrassen zit u altijd goed. Terrasschermen bieden uitstekende bescherming tegen zonlicht. Bovendien zijn deze schermen ook beschikbaar in zij-zonneschermen.   

Screens en uitvalschermen nabij Stadskanaal  

Het aanschaffen van screens of uitvalschermen bieden een uitstekende oplossing tegen de warme zomerdagen. Heeft u een appartement in of nabij omgeving Stadskanaal? Dan is zonwering zoals: screens, markiezen of rolluiken de perfecte oplossingen die warme zomerdagen aangenamer voor u maken. Deze zonwering bedekt in alle gevallen uw raam, waardoor het zonlicht of maximaal gedempt en beperkt wordt.   

Benieuwd naar de mogelijkheden?    

Wij van De Groot Zonwering staan elke werkdag voor uw klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u vragen over een type zonwering dat wij leveren in en nabij Stadskanaal? Bekijk dan ons assortiment of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.   

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

VacaturesContact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen