De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Zonwering in de buurt van Hoogezand   

Bent u op zoek naar zonwering in de buurt van Hoogezand? Bij De Groot zonwering kunt u geschikte zonwering voor uw huis aanschaffen. De Groot zonwering ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Hoogezand en is ook gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Bij De Groot hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Daarom komen wij persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden van de verschillende typen zonwering met u te bespreken en bieden wij maatwerkoplossingen. 

Op zoek naar geschikte zonwering   

Er zijn veel verschillende soorten zonwering waar u uit kunt kiezen. Het is daarom handig om te weten welk type zonwering het meest geschikt is voor uw woning, tuin en terras. Bij De Groot zonwering hebben we verschillende opties, zoals zonwering met automatische of handmatige bediening, zodat we aan uw persoonlijke voorkeuren kunnen voldoen. 

Zonwering voor uw buitenruimte   

Als u beschikt over een groot terras of een grote tuin in de buurt van Hoogezand, dan biedt De Groot zonwering terras- of serre zonwering aan die voor deze situatie geschikt is. Wij hebben een ruim aanbod aan zonwering en maken graag uw zonwering op maat. Zo kunt u kiezen uit screens, terrasschermen (ook verkrijgbaar in zij-schermen) of markiezen, maar ook rolluiken en gewone luiken kunnen een perfecte oplossing zijn voor uw woonsituatie.   

Zonwering voor binnen in uw huis   

Zonwering is niet alleen handig voor uw terras of tuin, maar kan ook binnenshuis een uitkomst bieden. Bij De Groot zonwering hebben we bijvoorbeeld rolluiken die alle zonnestralen tegenhouden die door het raam kunnen komen, waardoor uw woning niet te warm wordt. Ook kunnen markiezen ervoor zorgen dat uw raam van alle kanten wordt bedekt om de kans te verminderen dat er warmte door uw raam naar binnen komt. Dit zorgt voor een aangename woonomgeving. 

De Groot voor uw geschikte zonwering    

De Groot zonwering biedt verschillende soorten zonwering aan, zodat u de perfecte zonwering kunt kiezen voor uw woning in de buurt van Hoogezand. Wij geven graag advies over welke zonwering het meest geschikt is voor u en installeren de zonwering graag aan huis. Doordat wij actief zijn in de regio Groningen, zijn wij ook beschikbaar in Hoogezand. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?   

Bij De Groot zonwering staan we elke werkdag klaar om uw vragen één voor één met zorg te beantwoorden. Heeft u vragen over het type zonwering dat wij kunnen leveren in Hoogezand of over onze mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen