De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Zonwering kopen in Haren  

Bent u op zoek naar zonwering in Haren? Dan bent u bij ons op de juiste plek. De Groot Zonwering heeft een ruim assortiment met zonwering in de buurt van Haren. Onze showroom zit in Scheemda, op een steenworp afstand van Haren. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom bent u welkom in onze showroom met zonwering in de buurt van Haren. Ook kunnen we bij u langskomen, om alles op te meten.  

Buitenzonwering in Haren 

Voor al uw buitenzonwering kunt u terecht bij de Groot Zonwering. Wij zijn de zonweringspecialist van Haren! U hebt bij ons een uitgebreide keuze in buiten zonwering. Denk bijvoorbeeld aan markiezen, screens, rolluiken en gewone luiken. Ook voor terrasschermen kunt u bij ons terecht. En heeft uw zonwering in Haren onderhoud nodig? Ook dat kunnen wij regelen!  

Zonwering op maat  

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor uw huis of tuin in Haren? Wij bieden maatwerk zonwering oplossingen aan. Zo past uw zonwering altijd perfect bij uw huis. Wij kunnen u daarnaast van advies voorzien in onze showroom. Zo kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook komen wij in Haren langs om alles op te meten! Het installeren van zonwering in Haren is ook mogelijk. Wij zijn actief in de hele regio Groningen en hebben veel ervaring met de installatie van zonwering.  

Buitenleven in Haren  

Naast zonwering leveren wij ook veel producten voor het buitenleven. Hebt u een mooie tuin in Haren waar u meer van wilt genieten? U kunt bij ons ook terecht voor overkappingen. Zo kunt u het hele jaar genieten van uw tuin, ook met minder mooi weer. En heeft u last van de wind? Kies dan voor onze windschermen. Zo zit u het hele jaar lekker uit de wind. Er is van alles mogelijk bij de Groot Zonwering in de omgeving Haren. Denk aan horren, windbescherming, overkappingen enzovoorts. Wij denken graag met u mee, en zorgen voor een buitenleven zonder zorgen!  

Profiteren van uw zonwering: zowel in de winter als zomer 

Bij zonwering denkt u al snel aan de voordelen hiervan in de zomer. U krijgt minder zon in huis en houdt de warmte buiten. Maar ook in de winter heeft zonwering een groot voordeel. Uw kunt nu juist de warmte in huis houden en de kou en wind buiten de deur houden. Wij hebben onder andere windvaste screens en andere weerbestendige zonwering zodat u hier het hele jaar plezier van hebt. Kies dus ook voor zonwering in Haren!  

De locatie: vlakbij Haren 

De Groot Zonwering is gevestigd in Scheemda. Wij zijn actief in de hele regio Groningen. Voor zonwering in Haren kunt u dus zeker bij ons  terecht. Bent u benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bekijk deze hier:  Referenties

Wilt u gelijke een offerte voor zonwering in Haren aanvragen? Dat kan via: Contact

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen