De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Zonwering in de buurt van Delfzijl 

Bent u op zoek naar zonwering in de buurt van Delfzijl? Bij De Groot zonwering kunt u geschikte zonwering voor uw huis aanschaffen. De Groot zonwering is zo'n 20 min rijden vanaf Delfzijl en is daarnaast makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Bij De Groot houden we van persoonlijk contact met onze klanten. Daarom komen wij persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden van de verschillende typen zonwering met u te bespreken. Ook leveren wij op maat voor u. Om een weloverwogen keuze te maken, is het slim om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en te weten welke keuzes qua zonwering u heeft. 

Op zoek naar een geschikte zonwering 

Er zijn veel soorten zonweringen waar u uit kunt kiezen. Het is daarom handig om te weten welk type zonwering het meest geschikt is voor uw woning, tuin en terras. Ook kunt u een zonwering kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Zo hebben we bij De Groot zonwering met automatische bediening en met handmatige bediening. Wat u wenst, hebben wij.

Zonwering voor uw buitenruimte 

Beschikt u over een groot terras of een grote tuin in de omgeving van Delfzijl? Bij De Groot zonwering bieden wij terras- of serre zonwering aan die voor deze situatie geschikt is. De Groot is dé zonweringspecialist van Delfzijl. Wij beschikken over een ruim aanbod aan zonwering en maken graag uw zonwering op maat. Bent u op zoek naar zonwering voor uw terras of serre, dan zijn screens, terrasschermen (deze zijn ook verkrijgbaar in zij-schermen) of markiezen misschien wel iets voor u. Maar ook rolluiken en gewone luiken kunnen een perfecte oplossing zijn voor uw woonsituatie.  

Zonwering voor binnen in uw huis 

Zonwering hoeft overigens niet altijd alleen voor uw terras of tuin te zijn. Niemand vindt het fijn om een warm en benauwd huis te hebben. U kunt dit tegengaan door een zonwering te kiezen die niet alleen uw terras of tuin beschermd tegen zonnestralen, maar ook uw huis vanbinnen. Door bijvoorbeeld rolluiken aan te schaffen, heeft u geen last meer van een stijgende temperatuur binnenshuis. Dit komt doordat dit type zonwering alle zonnestralen tegenhoudt die door het raam kunnen komen. Ook zorgen markiezen ervoor dat uw raam van alle kanten wordt bedekt om de kans, dat er warmte door uw raam naar binnen kan komen, te verminderen. Zo ontstaat er een fijnere woonsfeer voor u. 

De Groot voor uw geschikte zonwering  

De Groot zonwering biedt vele soorten zonwering aan. Zo kan u een perfecte zonwering kiezen voor uw woning. Wij geven u graag ons advies over wat voor zonwering geschikt is voor u. Daarnaast installeren wij graag uw zonwering aan huis en omdat wij actief zijn in de regio Groningen dus ook in Delfzijl. Zo kan u er zeker van zijn dat uw zonwering perfect op maat is gemaakt en is geïnstalleerd. 

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn?     

Bij De Groot zonwering staan wij elke werkdag klaar om uw vragen één voor één met zorg te beantwoorden. Voor vragen over een type zonwering dat wij kunnen leveren in Delfzijl of over onze mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen samen met u tot de perfecte oplossing. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen