De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Wat kosten screens?

Heeft u met het zonnige weer ook last van de zon die naar binnen schijnt? De temperatuur stijgt met het gevolg dat het binnen niet meer te harden is. Buitenzonwering in de vorm van screens is de perfecte oplossing om de zon en de hitte buiten te houden, zonder dat uw zicht wordt beperkt. Maar wat kosten deze screens nou eigenlijk? In deze blog leest u wat screens zonwering voor buiten kosten en wat ze zo bijzonder maakt. 

De kosten van screens zonwering 

Wat kosten screens nou eigenlijk? De kosten van zonwering screens is afhankelijk van de volgende punten:  

Het aantal screens dat u wilt kopen; 

De Groot Zonwering vindt het belangrijk om maatwerk voor u te leveren. Elk situatie is anders, hetzelfde geldt voor uw wensen. Daarom worden de screens voor u op maat gemaakt, zodat u een volledig uniek product heeft. Vraag hier een offerte aan of kom langs in onze showroom (op afspraak). Hierbij krijgt u een overzicht wat de screens u exact gaan kosten. 

Wat zijn de voordelen van screens als buitenzonwering? 

Met screens houdt u de hardnekkige zon buiten, maar kunt u toch naar buiten kijken. Dankzij de speciaal geweven doeken zijn de screens lichtdoorlatend en zonwerend tegelijk. Doordat de screens weinig ruimte innemen zult u in uw bewegingsvrijheid er totaal geen last van hebben. De screens zijn handmatig of via een elektrische afstandsbieding bedienbaar. Er zijn drie verschillende soorten screens:  

Een ding is zeker, alle soorten zijn op maat voor u gemaakt. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren en designs. Bovendien leveren de zonwering screens een grote bijdrage aan de licht- en warmteregulering in uw huis en zijn ze bestand tegen elk weertype. 

Zonwering screens bij de Groot Zonwering   

De Groot Zonwering levert kwaliteitsproducten op maat. Al onze screens zijn volledig te personaliseren en worden op maat gemaakt, waardoor u zelf de kosten van de screens in handen heeft. Verder kan de montage verzorgd worden door De Groot Zonwering. Wilt u graag een indicatie van de prijs van de screens die u graag zou willen? Dan kunt u ook contact opnemen met ons. Onze experts gaan graag met u in gesprek over uw wensen en kunnen u voorzien van een betere indicatie van kosten van de screens. Neem nu contact op!

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen