De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Wat kosten rolluiken? 

De zon uit uw woning weren, of juist de warmte binnenhouden, inbrekers weren en geluid dempen. Rolluiken hebben veel voordelen en zijn dan ook erg in trek. Maar wat kost een rolluik eigenlijk en hoe wordt de prijs hiervan bepaald? Lees verder en ontdek! 

Opbouw prijs rolluiken  

De prijs van een rolluik wordt is in grote lijnen afhankelijk van drie verschillende factoren. Op basis van de onderstaande factoren worden de kosten van de rolluiken bepaald: 

Rolluiken  

Allereerst is de prijs van het rolluik afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest. Daarnaast zijn de kosten van rolluiken afhankelijk van het doeleinde van het rolluik. Hoewel de meeste rolluiken standaard de verschillende voordelen biedt, kunt u er ook voor kiezen om de nadruk op één van de voordelen te leggen. 

Bediening  

U kunt kiezen voor een rolluik met handmatige bediening of met elektrische bediening. Uiteraard heeft deze keuze invloed op de kosten van de rolluiken. 

Montage  

Als u zelf zeer handig bent kunt u ervoor kiezen om het rolluik zelf te monteren. Echter kunnen wij de montage ook voor u doen. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden. Dit wordt opgenomen in de kosten van de rolluiken in de offerte. 

De verschillende voordelen voor rolluiken  

De rolluiken van de Groot Zonwering worden op maat gemaakt, hierdoor staat kwaliteit voorop. Een rolluik kent vele voordelen, waardoor uw leefklimaat aangenamer wordt. Zo bieden de rolluiken van De Groot Zonwering de volgende voordelen: 

Zonwerende voordelen  

De zonwerende rolluiken bevatten houden fel zonlicht buiten. Ideaal wanneer de zon erg fel is en naar binnen schijnt waardoor u uw mobiele apparaten niet meer goed kunt aflezen. Bovendien zijn de aluminium lamellen gevuld met schuim, waardoor zonnestralen worden geweerd. Schuim heeft isolerende eigenschappen, hierdoor blijft het rolluik koel.  

Geluidswerende voordelen  

De rolluiken zijn een extra laag over uw raam. Dit heeft van zichzelf al een geluidswerend effect. Echter zijn de lamellen van de rolluiken van De Groot Zonwering gevuld met schuim, waardoor het geluidswerend effect nog groter is. Zo heeft u geen last van lawaai van buiten. 

Isolerende voordelen  

Naast dat het schuim in de lamellen van de rolluiken de zon en lawaai buiten de deur houdt, heeft dit ook een isolerend effect. Wanneer u de rolluiken naar beneden heeft wordt de warmte beter bewaard. Dit draagt bij aan een energiezuinige woning. 

Inbraak werende eigenschappen  

Inbrekers hebben een hekel aan rolluiken. Deze zijn namelijk zeer lastig om open te krijgen, waarna de inbreker ervoor kiest om voor een makkelijker doelwit te gaan. Het kost een inbreker gemiddeld wel 10 minuten langer om binnen te komen via een rolluik, dan via een andere plek.  

Prijs van rolluiken  

In deze alinea geven we antwoord op de vraag “Wat kost een rolluik?”. Doordat onze luiken met de hand worden gemaakt is geen van de luiken hetzelfde. Het is dan ook lastig om een precieze prijs vast te stellen voor de rolluiken op maat. Voor elk luik wordt een aparte offerte opgesteld, waarin de prijs is opgebouwd uit de reeds behandelde factoren. Wilt u de kosten van rolluiken graag duidelijk in beeld? Vraag dan een offerte aan! 

Rolluiken bij de Groot Zonwering  

De Groot Zonwering levert kwaliteitsproducten op maat. Al onze rolluiken zijn volledig te personaliseren en worden op maat gemaakt, waardoor u zelf de kosten van de rolluiken in handen heeft. 

Wilt u graag een indicatie van de prijs van de rolluiken die u graag zou willen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts gaan graag met u in gesprek over uw wensen en kunnen u voorzien van een betere indicatie van kosten van de rolluiken. Neem nu contact op! 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen