De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Wat kosten rolluiken? 

De zon uit uw woning weren, of juist de warmte binnenhouden, inbrekers weren en geluid dempen. Rolluiken hebben veel voordelen en zijn dan ook erg in trek. Maar wat kost een rolluik eigenlijk en hoe wordt de prijs hiervan bepaald? Lees verder en ontdek! 

 

Opbouw prijs rolluiken 

De prijs van een rolluik is opgebouwd uit drie verschillende factoren, namelijk: 

Rolluiken 

Allereerst is de prijs afhankelijk van het rolluik zelf. Hier gaat het om welk doeleinde het rolluik heeft, wilt u bijvoorbeeld geluidswerende rolluiken of zonwerende rolluiken. Ook het materiaal van het rolluik heeft invloed op de uiteindelijke prijs. 

Bediening 

Er zijn rolluiken met handmatige bediening, maar ook met elektrische bediening. Een rolluik met elektrische bediening is vanzelfsprekend duurder. 

Montage 

Vervolgens komen er kosten voor de montage van het rolluik bij. Tenzij u zelf zeer handig bent uiteraard, dan kunt u ervoor kiezen om het luik zelf te plaatsen. 

De verschillende voordelen voor rolluiken 

De rolluiken van de Groot Zonwering worden op maat gemaakt, hierdoor staat kwaliteit voorop. De luiken bieden vele voordelen: 

Zonwerende voordelen 

De zonwerende rolluiken bevatten aluminium lamellen gevuld met schuim, waardoor zonnestralen worden geweerd. Schuim heeft isolerende eigenschappen, hierdoor blijft het rolluik koel. 

Geluidswerende voordelen 

Het aluminium gevuld met schuim werkt ook geluidswerend en houdt lawaai buiten. 

Isolerende voordelen 

Het schuim in de lamellen van de rolluiken houdt de zon buiten, maar isoleert tevens ook zeer goed en houdt warmte ook binnen. 

Inbraak werende eigenschappen 

Inbrekers hebben veelal een afkeer tegen rolluiken, simpelweg omdat deze veel lastiger zijn om open te krijgen. Het kan een inbreker tot wel 10 minuten langer kosten om binnen te komen via een rolluik, dan via een andere plek.  

Prijs van rolluiken 

Het is erg lastig om een prijs vast te stellen voor handgemaakte rolluiken. Doordat onze luiken met de hand worden gemaakt is geen van de luiken hetzelfde. Voor elk luik wordt een aparte offerte opgesteld, waarin de prijs is opgebouwd uit de reeds behandelde factoren. Bent u van plan om een rolluik aan te schaffen? Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan! 

Rolluiken bij de Groot Zonwering 

De Groot Zonwering levert kwaliteitsproducten. Al onze rolluiken worden op maat gemaakt, dit betekent dat u deze kunt personaliseren naar uw wens.  

Bent u door al deze informatie de draad even kwijt? Dat is geen probleem. Neem contact op met onze klantenservice, onze experts informeren u graag en helpen u tot het komen van de juiste keuze. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–18:00*
woensdag13:00–18:00*
donderdag13:00–18:00*
vrijdag13:00–18:00*
zaterdag11:00–16:00*
zondagGesloten
 *vanwege het coronavirus
 bezoek aan showroom
 alleen op afspraak.
Contact De Groot Zonwering
Contact

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen