De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Wat is de beste zonwering?  

De zomer komt er weer aan! Met de warme dagen loopt de temperaturen flink op. In dit geval is het heerlijk om aan deze hitte te ontsnappen. Zonwering biedt hiervoor de uitstekende oplossing. Maar wat is eigenlijk de beste zonwering? Er bestaan verschillende soorten zonwering voor zowel buiten als binnen. Welke zonwering het beste is, is dan ook afhankelijk van de situatie. Bent u op zoek naar zonwering voor in uw tuin of voor uw serre? Of misschien bent u juist wel op zoek naar zonwering voor bij uw ramen. U hoort het al. De keuze is reuze en er zijn verschillende mogelijkheden die passen bij uw situatie. We zetten de verschillende perspectieven voor u op een rijtje.  

Zonwering voor uw ramen  

Appartementen, studio's en flats zijn in de winter prima te isoleren, maar in de zomer vormen deze woningen een massale broeikas van warmte. Niet gek ook, want hoger hoe u zich in een appartementencomplex of flat bevindt, hoe langer de warmte blijft hangen. Zonwering biedt een uitstekende oplossing. Markiezen, rolluiken, screens, luiken en uitvalschermen zijn gemakkelijk te monteren. In alle gevallen leveren wij van De Groot Zonwering deze producten voor u op maat. Maar welke van dit type zonwering is het beste? Dit is afhankelijk van het doel wat u wilt bereiken met zonwering.   

Volledige verduistering  

Gaat het u om volledige verduistering? Dan biedt een rolluik in dit geval de beste optie. In koude winterdagen is een rolluik enerzijds zon- en warmtewerend en anderzijds juist zeer effectief om warmte vast te houden. Screens zijn daarentegen weer perfect als u uw raam open wilt houden tijdens warme dagen, maar heeft juist wel de zonwerende eigenschappen van een rolluik. Weliswaar verduisterd deze zonwering niet volledig, maar biedt dit de uitstekende zonwerende oplossing. 

Zonwering voor in uw tuin  

Tijdens warme dagen is het aangenaam om goede zonwering in uw tuin te hebben. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende opties die de juiste zonwering bieden. 'Knikarmschermen' (ook wel uitvalschermen) monteren wij tegen het raam. Zo geniet u van de schaduw, maar verliest u geen zicht naar buiten. Terrasschermen zijn daarentegen het ideale product om de zon op het terras op een aantrekkelijke manier te weren. Onze schermen zijn zowel voor particulieren als voor horecaterrassen te gebruiken.   

Benieuwd naar de mogelijkheden?    

Bent u benieuwd geworden welke zonwering wij nog meer te koop hebben? Kijk gerust verder op onze website voor het gehele assortiment. Wij staan elke werkdag voor uw klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Heeft u vragen over een type zonwering of het op maat leveren van onze producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.  

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen