De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Rolluiken Assen

Bent u op zoek naar kwalitatieve rolluiken in Assen en omgeving? Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl bij De Groot Zonwering. Als lokale expert in rolluiken bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor een comfortabel en veilig huis in Assen en omgeving. 

Rolluiken zijn een uniek product binnen de wereld van buitenzonwering. Met aantrekkelijke eigenschappen zoals comfort, veiligheid en rust, creëren deze luiken een waardevolle toevoeging aan uw woonhuis of bedrijfspand in Assen. Met onze jarenlange ervaring in buitenzonwering zorgt De Groot Zonwering voor op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op uw behoeften. 

Waarom kiezen voor rolluiken van De Groot Zonwering in Assen? 

Onze rolluiken worden nauwkeurig afgestemd op uw specifieke situatie, zodat u optimaal kunt genieten van comfort, veiligheid en geluidsbeheersing. 

De aluminium lamellen van onze rolluiken zijn gevuld met isolerend schuim, wat niet alleen zonnestralen effectief tegenhoudt maar ook de warmte binnen beheerst. Hierdoor blijft het binnen aangenaam koel. Deze combinatie van aluminium lamellen en intern schuim maakt de rolluiken niet alleen zonwerend, maar ook geluidswerend. Vooral op levendige locaties, zoals langs een spoor of doorgaande weg in Assen, verminderen onze rolluiken aanzienlijk geluidsoverlast.  

Bovendien maken onze rolluiken woningen en bedrijfspanden in Assen minder aantrekkelijk voor ongewenste bezoekers. Ze vertragen inbraakpogingen tot wel 10 minuten en voorkomen dat nieuwsgierige blikken naar binnen kunnen gluren om uw inboedel te observeren.  

De Groot Zonwering: uw partner voor rolluiken in Assen  

Naast hoogwaardige rolluiken in Assen biedt De Groot Zonwering ook een toegewijde lokale service. Wij staan klaar om persoonlijk advies te geven en vakkundige installaties uit te voeren. 

Onderhoud van uw rolluiken in Assen maakt ook deel uit van onze service. Of het nu gaat om reparaties of een grondige schoonmaak, wij komen graag bij u langs. Dit alles maakt deel uit van ons all-inclusive pakket, waardoor uw rolluiken altijd in topconditie blijven! 

Kies voor de beste rolluiken in Assen bij De Groot Zonwering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze rolluiken en andere zonwering uw woning in Assen kunnen verreiken! 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen