De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Overkapping Drenthe  

Wilt u niet alleen binnen maar ook buiten een gezellige sfeer neerzetten? Ontdek dan nu de overkappingen van De Groot zonweringen in Drenthe. Of u nu langer wilt genieten van de tuin op frissere avonden of om schaduw op te zoeken op de warmere dagen in Drenthe, onze op maat gemaakte overkappingen bieden de perfecte oplossing. 

Een overkapping in Drenthe van De Groot Zonwering 

De Groot Zonwering heeft deskundige vakmensen die zorgen voor op maat gemaakte overkappingen die precies aansluiten op uw tuin. Elk buitenruimte heeft zijn eigen sfeer en karakter en dus zorgen wij ervoor dat de overkapping aansluit op uw persoonlijke wensen en specifieke kenmerken van uw tuin.  

Bij De Groot Zonwering hanteren wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw overkapping in Drenthe wordt gemaakt van duurzame materialen en zal gegarandeerd jarenlang mee kunnen gaan.  

Voordelen van een overkapping in Drenthe  

Een overkapping heeft veel voordelen. Zo wordt het een verlengstuk van uw huis en kunt u door het jaar heen langer genieten van uw tuin. Wilt u genieten van het warme weer maar is de zon te fel? Of is het toch te fris buiten maar wilt u nog in de tuin zitten? Overkappingen bieden beschutting voor warme dagen en zorgt voor een gezellig en knusse sfeer om buiten te zitten tijdens de winterdagen.  

Door te kiezen voor De Groot Zonwering investeert u niet alleen in een stijlvolle toevoeging aan uw huis, maar ook voor een comfortabele en functionele uitbreiding van uw leefruimte 

Kies voor een overkapping in Drenthe van De Groot Zonwering 

Verreik uw tuin met een overkapping in Drenthe van De Groot Zonwering en ontdek alle voordelen en kwaliteiten die een overkapping met zich meebrengt. Daarnaast kunt u bij De Groot Zonwering ook terecht voor andere vormen van buitenleven zoals een mooie zonwering of klassieke rolluiken, De Groot Zonwering heeft het allemaal! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen met een op maat gemaakte overkapping voor uw tuin.  

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen