De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Overkapping Assen 

Bent u op zoek naar een overkapping in Assen? Ontdek ultiem buitenplezier met de overkappingen van De Groot Zonwering! Of u nu verlangt naar een schaduwplekje tijdens de zomerse dagen of op zoek bent naar een beschutting om het hele jaar door van uw tuin in Assen te genieten, onze op maat gemaakte overkappingen bieden de perfecte oplossing. 

De Groot Zonwering voor een overkapping in Assen 

Waarom kiezen voor een overkapping in Assen van De Groot Zonwering? Onze deskundige vakmensen creëren op maat gemaakte overkappingen die naadloos aansluiten op uw tuin. Elke buitenruimte heeft zijn eigen karakter, en daarom zorgen wij ervoor dat onze overkappingen perfect aansluiten op uw wensen en de specifieke kenmerken van uw tuin. 

Onze overkappingen in Assen worden gemaakt van duurzame materialen en geïnstalleerd door professionele vakmensen, waardoor u verzekerd bent van een overkapping die lang meegaat.  

De voordelen van een overkapping in Assen

Een overkapping fungeert niet alleen als beschutting, maar vormt ook een uitbreiding van uw woning. Het vergroot uw leefruimte en creëert een natuurlijke verbinding tussen huis en tuin. Deze uitbreiding van uw woonruimte biedt het heel jaar door extra comfort. In de zomer biedt de overkapping een verkoelende schaduw, terwijl het in de winter een warme en beschutte plek kan creëren. Op die manier geniet u het hele jaar door van uw tuin! 

Door te kiezen voor een overkapping in Assen van De Groot Zonwering investeert u niet alleen in een stijlvolle toevoeging aan uw huis, maar ook in een functionele en comfortabele uitbreiding van uw leefruimte.  

Een prachtige overkapping in Assen door De Groot Zonwering 

Kies voor een overkapping in Assen en ontdek hoe onze overkappingen uw buitenervaring kunnen verbeteren. Of het nu gaat om een sfeervolle overkapping, elegante zonwering of andere vormen van buitenleven, u bent aan het juiste adres bij De Groot Zonwering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen met een op maat gemaakte overkapping voor uw tuin

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen