De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Louvre luiken  

Louvre luiken worden ook wel blinden genoemd. Dit zijn luiken die uitstekend geschikt zijn als zonwering. De luiken staan bekend om de schuine lamellen, die bij verhitte zomerdagen voor verkoeling in de woon- of slaapkamer kunnen zorgen. Het voordeel van Louvre luiken buiten is dat geen enkel straaltje zon uw woon- of slaapkamer binnenglipt. De Groot Zonwering biedt een ruim assortiment uit meerdere soorten luiken aan. Elk materiaal heeft zijn eigen voordeel.  

De geschiedenis van het ontwerp   

Zoals u al doet vermoeden zijn Louvre luiken ontstaan in het bekende Louvre museum in Frankrijk. Allereerst als houten luiken, maar tegenwoordig vrijwel alleen als kunststof luiken. Door de kleine schuine latten in de kaders creëren ze een mooie strakke sfeer. Het doel was vroeger al om de zon tegen te houden, maar ook om de uitkijk op de straat te behouden. Een simpel ontwerp, wat sfeer en functionaliteit uitstekend combineert.  

De voordelen van kunststof luiken

Of u de Louvre kunststof luiken binnen of buiten plaatst. Het voordeel van kunststof, is dat u er weinig werk van heeft als het aankomt op onderhoud. Kunststof luiken aan de buitenzijde van uw woning beschermen uw woning tegen weersomstandigheden en dragen bij aan de isolatie. Dus in de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. In beide gevallen verbeteren blinden uw leefomstandigheden binnenshuis.  

Kunststof luiken zijn onderhoudsarm, waardoor u er weinig omkijken naar heeft. Kunststof gaat tevens lang mee, waardoor de luiken een levensduur van zo'n 50 jaar hebben. Bovendien hebben kunststof luiken om ook nog positieve gevolgen voor uw veiligheid. Het is namelijk voor inbrekers een stuk lastiger om een raam binnen te komen, wanneer deze voorzien zijn van luiken.   

luiken

De verschillende soorten kunststof Louvre luiken  

Bij elk huis past een ander soort luik. Wilt u blinden binnen of juist buitenshuis? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken welke optie geschikt is voor uw woning. Buiten kunststof Louvre luiken heeft De Groot Zonwering ook nog andere luiken in het assortiment voor u:  

Kunststof luiken op maat van De Groot Zonwering

Twijfelt u welke kleuren blinden het beste past bij uw woning of wilt u een kunststof luik op maat laten maken? In dit geval plannen wij graag een eerste kennismaking, voor het opmeten van de maten. Wij streven ernaar de blinden binnen vijf weken voor u te leveren. De montage nemen wij u volledig uit handen. Neem contact op of vraag direct een offerte aan via de onderstaande knop! 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen