De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen
 Plan uw showroombezoek; maak een afspraak
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Louvre luiken  

Louvre luiken worden ook wel blinden genoemd. Dit zijn luiken die uitstekend geschikt zijn als zonwering. De luiken staan bekend om de schuine lamellen, die bij verhitte zomerdagen voor verkoeling in de woon- of slaapkamer kunnen zorgen. Het voordeel van louvre luiken buiten is dat geen enkel straaltje zon uw woon- of slaapkamer binnen glipt. De Groot Zonwering biedt een ruim assortiment uit meerdere soorten luiken aan. Elk materiaal heeft zijn eigen voordeel.   

De geschiedenis van het ontwerp   

Zoals u al doet vermoeden zijn de houten- en kunststof Louvre luiken ontstaan in het Louvre in Frankrijk. Door de kleine schuine latten in de kaders creëren ze een mooie strakke sfeer. Het doel was vroeger al om de zon tegen te houden, maar ook om de uitkijk op de straat te behouden. Een simpel ontwerp, wat sfeer en functionaliteit uitstekend combineert.   

De voordelen van kunststof louvre luiken  

Of u louvre luiken binnen of buiten plaatst. Het voordeel van kunststof, is dat u er weinig werk van heeft als het aankomt op onderhoudt. Louvre luiken voor buiten beschermen bovendien uw huis tegen weersomstandigheden. Of uw de luiken nou gebruikt tegen de warmte of tegen wind of kou. In beide gevallen verbeteren blinden uw leefomstandigheden binnenshuis. Bovendien heeft het buiten de weersomstandigheden om ook nog positieve gevolgen voor uw veiligheid. Het is namelijk voor inbrekers een stuk lastiger om een raam binnen te komen, wanneer deze voorzien zijn van luiken.   

luiken

De verschillende soorten kunststof louvre luiken  

Bij elk huis past een ander soort luik. Wilt u blinden binnen of juist buitenshuis? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken welke optie geschikt is voor uw woning. Buiten kunststof louvre luiken heeft De Groot Zonwering ook nog andere luiken in het assortiment voor u:  

De Groot Zonwering levert luiken op maat  

Twijfelt u welke kleuren blinden het beste past bij uw woning of wilt u een luik op maat laten maken? In dit geval plannen wij een eerste kennismaking, voor het opmeten van de maten. Wij streven ernaar de blinden binnen vijf weken voor u te leveren. De montage nemen wij u volledig uit handen.   
 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen