De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Houten luiken voor buiten


Bent u opzoek bent naar een sfeervolle landelijke uitstraling voor uw huis? Dan bent u bij De Groot Zonwering aan het juiste adres. Onze houten luiken zorgen naast een stukje extra veiligheid ook voor geluidsisolatie en verkoeling of meer warmte in uw woning.  

De geschiedenis van het houten luik


Houten luiken voor buiten zijn al eeuwenlang een begrip. Deze luiken werden vroeger ook wel blinds genoemd en waren bedoeld om de kou en de warmte buiten te houden voordat men ramen had. Tegenwoordig hebben de luiken nog steeds wel een isolerende functie, maar worden ze vooral nog gebruikt omdat ze een mooie versiering zijn met een klassieke uitstraling. Vooral bekend door de mooie beschilderingen vormgegeven als een zandloper. Dit symbool werd vroeger vaak op de houten luiken voor buiten geschilderd om zo te lijken op het Andreaskruis. Deze had als doel om de bewoners tegen onheil te kunnen beschermen.

De voordelen van houten luiken voor buiten


Het is u vast wel eens opgevallen hoeveel huizen van deze mooie houten buiten luiken hebben. De reden hiervoor is dat deze luiken niet alleen een zonwerende functie hebben, maar ook nog eens een mooie verfraaiing zijn voor de binnen of buitenkant van uw huis. Zo kunt u de houten luiken voor buiten een passende kleur geven die mooi aansluit op de stijl van uw huis. Verder geeft het een mooie landelijke uitstraling. Wanneer u de luiken aan de binnenkant gebruikt zorgen de luiken voor een isolerende werking en een sfeervol uiterlijk. Een groot voordeel van deze houten luiken is dat het materiaal zich erg goed ontleent voor maatwerk. Daarnaast kunt u natuurlijk voor de juiste kleur kiezen, waardoor de houten luiken voor buiten een perfecte aanvulling zullen zijn voor uw huis.

Houten luiken voor buiten bij De Groot Zonwering


Bij De Groot Zonwering hebben wij een groot aanbod houten luiken voor buiten. Doordat wij deze volledig voor u op maat kunnen maken zorgen we ervoor dat deze naadloos aansluiten op de huidige look van uw woning. Ook hebben we naast houten luiken een brede selectie aan markiezen, rolluiken, terrasschermen en andere vormen van zonwering. U kunt voor vragen altijd bij ons langs komen of telefonisch contact met ons opnemen.

 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen