De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Welke zonwering is het beste voor buiten? 

 

Iedereen is bekend met zonwering. Er worden meerdere soorten zonwering op de markt aangeboden, maar welk type is nou de beste? Om gelijk met de deur in huis te vallen, bestaat er geen beste zonwering. Het gaat puur uit naar je eigen voorkeur welke het beste is. Ga je voor rolluiken, zonneschermen, horren, jaloezieën of markiezen? Ieder model heeft zo zijn voor- en nadelen. In deze blog nemen we alle voor- en nadelen van zonwering met je door.  

Zorg voor een goede zonwering met rolluiken 

Rolluiken zijn uitermate geschikt voor een goede zonwering. Niet alleen zonwering, maar ook een stukje beveiliging tegen inbraak. Rolluiken dekken de gehele ruiten af, waardoor het voor dieven een stuk lastiger is om bij de ramen te kunnen komen. Daarnaast zorgen rolluiken voor een stukje privacy, decoratie en houden ze het uv-licht voor 100% tegen. In de meeste gevallen zijn rolluiken elektrisch uitgevoerd waardoor het gemakkelijk te bedienen is. Ook zijn rolluiken uitgevoerd in meerdere kleuren en stijlen. Bekijk deze rolluiken voor meer informatie. 

Zonneschermen laten plaatsen 

Zonneschermen zijn een veelzijdige en praktische toevoeging aan een gebouw en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn een populaire oplossing voor het reguleren van zonlicht en warmte en bieden tal van voordelen voor zowel het comfort als de esthetiek van een gebouw. 

Kenmerken die zonneschermen ten goede komen zijn redelijk overeenkomend met de eerdergenoemde punten en gelden eigenlijk voor alle manier van zonwering. Zonneschermen onderscheiden zich door het uiterlijk. Het geeft de meeste huizen een stukje karakter en passen zeer goed bij een wat ouder pand. 

Ook gedacht aan zonwering met markiezen? 

Waarom zou u kiezen voor markiezen? Vanwege hun unieke, nostalgische uitstraling die een prachtige sfeer creëert. Markiezen voegen direct charme toe aan uw bedrijf of woning en maken het een gezellige plek om te vertoeven. Heeft u een restaurant of winkel? Personaliseer uw etalage door uw logo toe te voegen aan de markiezen

Markiezen zijn beschikbaar in een diversiteit aan maten, kleuren en soorten waaronder aluminium en hout. Aluminium markiezen zijn duurzaam en onderhoudsarm, terwijl houten markiezen een traditionele uitstraling bieden. Bij het kiezen van een markies kunt u ook rekening houden met de kleur van het doek en de print van het dessin. Er zijn veel opties beschikbaar waaronder standaard prints of het toevoegen van uw eigen logo voor een persoonlijke touch. 

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zonwering voor uw huis? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen