De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen & Drenthe
 
 
Vraag hier een offerte aan

Plan hier uw showroombezoek

Nieuwe vacatures
 
Offerte aanvragen

Zonwering in de buurt van Hoogezand

Bent u wonende in Hoogezand en op zoek naar een zonwering producent?  De Groot zonwering biedt een ruim aanbod zonwering aan voor uw woning. Vanaf Groningen bent u in slechts 15 minuten bent u bij onze showroom, daarnaast zijn wij ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bij de Groot zonwering kiezen wij voor persoonlijk contact met al onze klanten. Zo bespreken wij graag de mogelijkheden voor zonwering en de verschillende typen zonwering met u in een persoonlijk gesprek. Wij leveren standaardmaten, maar ook zonwering op maat. 

De geschikte zonwering kiezen 

Er zijn zonweringsystemen in overvloed. De laatste jaren zijn er steeds meer soorten zonwering typen bijgekomen en kiezen meer mensen voor modernere en stijlvollere mogelijkheden. De keuze voor een zonwering kan gebaseerd zijn op uw woningtype, maar ook uw tuin en terras tellen mee. Daarnaast is het erg belangrijk om uw persoonlijke voorkeuren te onderzoeken. Bij De Groot zonwering bieden wij zonweringsystemen aan met automatische en handmatige bediening. Wij kijken graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat dit in ons aanbod terecht komt. 

Zonwering voor buiten  

Woont u in Hoogezand en beschikt u over een grote tuin of een groot terras? Bij de Groot begrijpen wij maar al te goed dat de zon niet altijd en overal gewenst is. Daarom bieden wij terras- of serre zonwering aan om u te laten genieten van uw tuin en terras. Heeft u niet standaardmaten, maar wilt u wel een kwalitatieve zonwering? De Groot zonwering is dé zonweringspecialist van Hoogezand en levert voor u zonwering op maat. Heeft uw woning een serre die beschermt moet worden tegen hitte? Wij beschikken over verschillende soorten zonweringsystemen die hier geschikt voor zijn zoals screens, terrasschermen en markiezen. Ook worden de rolluiken altijd goed bevallen bij consumenten. 

Zonwering voor binnen 

Een goede zonwering heeft meerdere einddoelen voor u als consument. Zo zal een juiste zonwering uw woning van binnen en buiten beschermen tegen hitte van de zon. Hoe doe je dit precies? U kunt een zonweringsysteem kiezen die uw terras en tuin beschermd, maar ook uw woning vanbinnen. Zo zijn rolluiken erg geschikt voor consumenten die de temperatuur van hun woning binnenshuis willen stabiliseren. Rolluiken zorgen ervoor dat uw woning niet verhit raakt en u lekker koel binnen kan zitten. Niet fan van rolluiken? Misschien zijn markiezen dan iets voor u. Markiezen zullen uw ramen van alle kanten beschermen tegen zonnestralen en zorgt er op die manier voor dat u een fijne woonsfeer ervaart. 

De Groot zonwering voor uw geschikte zonwering   

De Groot zonwering beschikt over een ruim aanbod aan zonweringsystemen, geschikt voor alle type woningen. Wij geven graag advies over de mogelijkheden van zonwering en welke zonwering voor  u geschikt is. Ook installeren wij uw zonwering aan huis en omdat wij actief zijn in de regio Groningen dus ook in Hoogezand. Zo bent u er zeker van dat de op maat gemaakte zonwering op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonwering?      

De specialisten van De Groot zonwering staan elke werkdag klaar om u te voorzien van advies. Voor al uw vragen en opmerkingen over leveringen in Hoogezand tot zonweringsystemen op maat kunt u contact met ons opnemen. Samen met u komen wij tot de perfecte oplossing. 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen