De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Zonwerende Rolgordijnen 

Bent u opzoek naar zonwerende rolgordijnen? Dan bent u bij De Groot Zonwering aan het juiste adres. Zonwerende rolgordijnen zorgen voor rust door hun eenvoudige vormgeving.  

De Groot Zonwering maakt zonwerende rolgordijnen op maat van Verano®. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en past uw raamdecoratie perfect bij uw omgeving. Daarnaast ontvangt u ook twee jaar fabrieksgarantie op uw rolgordijnen. 

Ruime collectie zonwerende rolgordijnen 

Door de natuurlijke en modieuze uitstraling zijn zonwerende rolgordijnen een aanwinst voor iedere ruimte in uw woning. Onze collectie bestaat uit drie verschillende soorten rolgordijnen: standaard rolgordijnen, elektrische rolgordijnen en de Linee Shade. Het fijne aan een rolgordijn is dat het privacy biedt en daarnaast u ook nog beschermd wordt tegen laaghangende zon. 

In de zomer, als de temperatuur erg oploopt, kan het ook in huis erg warm worden. Een groot deel van de warmte komt binnen via de ramen. Hierom is het ook aan te raden om zonwering in huis te plaatsen. Binnenzonwering houdt in de zomer zonnestralen, en daardoor dus ook een groot deel van de warmte, buiten. 
Dit zorgt voor koelere ruimtes binnenshuis.  

 
Daarnaast werken de rolgordijnen ook verduisterend. Dit zorgt voor een goede nachtrust. En dat is de basis van een productieve dag en een goede gezondheid, zowel mentaal als fysiek. 
 

Bekijk hier ons assortiment rolgordijnen

De zonwerende rolgordijnen van Verano® 

De zonwerende rolgordijnen van Verano® zijn ontwikkeld om de schittering van de zon te weren. Deze schitteringen kunnen erg storend zijn, bijvoorbeeld als u tv probeert te kijken of achter uw computer aan het werk of aan het ontspannen bent.  
Verano heeft verschillende soorten rolgordijnen. U kunt kiezen uit zowel lichtdoorlatende of verduisterende stof, en daarnaast uit veel verschillende kleuren. 

Met zonwerende rolgordijnen heeft u zelf controle over de lichtinval in uw woning. 

Veiligheid 

Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie! 

Prijzen rolgordijnen op maat 

De prijs van de rolgordijnen zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, omdat de zonwering op maat gemaakt wordt. Denk aan de afmetingen, het type bediening en eventuele aanvullende opties. Ook hangt de prijs af van de montageservice. 

Als u contact met ons opneemt kunnen wij uw persoonlijke prijs berekenen.  

 
Vrijblijvende offerte aanvragen
Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–18:00*
woensdag13:00–18:00*
donderdag13:00–18:00*
vrijdag13:00–18:00*
zaterdag11:00–16:00*
zondagGesloten
 *vanwege het coronavirus
 bezoek aan showroom
 alleen op afspraak.
Contact De Groot Zonwering
Contact

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen