De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen
 Plan uw showroombezoek; maak een afspraak
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Luxaflex op maat 

Luxaflex als raamdecoratie geeft niet alleen een extra dimensie aan uw interieur en woonruimte, maar is ook nog eens zeer praktisch! Met de op maat gemaakte Luxaflex van de Groot Zonwering kunt u de lichtregulering van uw woning tot in de puntjes regelen. Luxaflex, of jaloezieën zijn verkrijgbaar van verschillende materialen zodat er voor iedereen een geschikte luxaflex op maat is te krijgen. Meer weten over luxaflex? Lees verder! 

Luxaflex van verschillende materialen 

Bij de Groot Zonwering zijn er luxaflex verkrijgbaar van hout, aluminium en stof. Elk van deze luxaflex heeft haar eigen kenmerken en voordelen, zoals deze hieronder te lezen zijn. 

Houten luxaflex 

Houten luxaflex hebben als voordeel dat deze erg toegankelijk zijn. De natuurlijke schoonheid van het hout complementeert het interieur met een soort warme gloed. Dit is erg fijn wanneer u al een prachtig interieur heeft staan, de meeste kleuren sluiten namelijk vrij goed aan met hout. Uiteraard kunt u de kleur van de luxaflex zelf kiezen. 

Aluminium luxaflex 

Aluminium luxaflex sluit naadloos aan op een strak interieur en kan dit zelfs versterken. Aluminium luxaflex past erg goed bij een strak, modern interieur en kennen vele voordelen. Zo is aluminium luxaflex zeer warmte werend en isolerend. Bovendien zijn de jaloezieën vochtbestendig en laten deze zeer weinig licht door. 

Stoffen luxaflex 

Stoffen luxaflex komt het best tot haar recht in een karakteristieke woning. Het creëert een soort gezelligheid en warmte in een traditionele woning. Het mooie aan stoffen luxaflex is dat u zelf de mate van transparantie zeer goed kan regelen. De stoffen luxaflex zijn vochtbestendig en zonwerend. 

Horizontale of verticale luxaflex 

Naast de verschillende materialen kunt u ook kiezen tussen horizontale en verticale luxaflex. Verticale luxaflex wordt vaak in de woonkamer geplaatst en stelt u instaat om zeer nauwkeurig de lichtregulering te regelen. De Horizontale luxaflex wordt veelal in de slaapkamer geplaatst omdat deze veel licht tegenhoudt en dus een goed alternatief voor gordijnen is. 

Voordelen van Luxaflex op maat van de Groot zonwering 

Een goede luxaflex raamdecoratie heeft veel voordelen, welke hieronder worden opgesomd: 

Lichtregulering 

De luxaflex op maat van de Groot Zonwering stelt u in staat om zeer precies te lichtregulering van uw woning te regelen. U kunt de lamellen openen, sluiten of op kier zetten. Echter kunt u ook een deel van de boven of onderkant van de luxaflex openen. Zo bent u altijd in staat om de juiste lichtbehoefte in uw woning te krijgen. 

Zonwering 

De luxaflex van de Groot Zonwering stelt u in staat om de zon te weren uit uw woning. Ook hierbij geldt dat u er zelf voor kunt kiezen om de zon (deels) door te laten schijnen. Met de luxaflex van de Groot Zonwering bent u zelf baas. 

Privacy & doorzicht 

U kunt de mate waarin u de luxaflex opent of dicht zelf kiezen. Wilt u graag privacy? Dan sluit u de luxaflex. Wilt u echter graag naar buiten turen? Dan opent u de luxaflex. Ook bent u instaat om te kiezen voor de middenweg, waarbij u de luxaflex op een kiertje opent. Of misschien enkel het bovenste gedeelte, zodat er genoeg licht binnenkomt maar van buitenaf niet naar binnen kan worden gekeken. 

Luxaflex op maat voor uw woning 

Naast de hierboven genoemde voordelen brengt mooie luxaflex simpelweg extra sfeer en warmte naar uw woning. Of u nou een karakteristieke of moderne inrichting heeft, voor elk interieur is er een juiste luxaflex. U kunt deze zelf op maat laten maken en enigszins stijlen. Zo haalt u alle bovenstaande voordelen in huis en geeft u uw interieur een extra dimensie! 

Luxaflex op maat van de Groot Zonwering 

Wanneer u luxaflex bij de Groot Zonwering koopt bent u verzekerd van kwaliteit. Wij vinden de veiligheid van onze producten van groot belang en al onze producten voldoen dan ook aan de nieuwe Europese voorschriften. Wilt u uw woning ook voorzien van de prachtige luxaflex op maat van de Groot Zonwering? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan! 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

VacaturesContact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen