De Groot Zonwering

De Groot Zonwering

 

   

De zonwering specialist in Groningen
 Plan uw showroombezoek; maak een afspraak
Vraag hier een offerte aan

NIEUWE VACATURE!
 
Offerte aanvragen
Houten luiken

Houten luiken 

Houten luiken worden al eeuwenlang door mensen gebruikt om voor de ramen te hangen. Denk maar eens aan stadjes in landen als bijvoorbeeld Spanje en Italië waar ze wel ondergedompeld lijken te zijn in de cultuur. Ook in Nederland zijn er nog altijd veel huizen met luiken ervoor en blijven ze erg gewild. Raamluiken geven uw woning van de buitenkant een prachtig aanzien. Een woning met luiken is áf, om deze reden vergroot u de waarde van uw woning met luiken buiten. En wij begrijpen wel waarom.   

Functies houten luiken 

Er wordt vaak gedacht dat houten luiken slecht de functie hebben om de zon en warmte uit uw huis te houden. Dit is natuurlijk waar maar een luik is daarnaast ook handig voor andere doeleinden. Luiken werken namelijk ook als geluidsisolatie voor uw huis. Daarnaast vergroten houten luiken de veiligheid voor uw woning als u bijvoorbeeld weg bent. Inbrekers komen moeilijker uw woning binnen. Ten slotte beschermen de luiken uw ramen tegen bijvoorbeeld de kou of een storm.  

Voordelen houten luiken 

Ondanks dat hout ten opzichte van bijvoorbeeld kunststof minder lang meegaat, blijven houten luiken toch altijd gewild. Dit heeft met een aantal dingen te maken. Allereest ziet een houten luik er natuurlijk fantastisch uit. Het hout kan in elke gewenste kleur geverfd worden. Het houd is goed bewerkbaar en het is ook een duurzame keuze. Er zijn natuurlijk ook nadelen. Het grootste nadeel is natuurlijk dat een houten luik niet onderhoudsvrij is. Maar dit is voor vele mensen geen reden om geen houten luiken te nemen. Hout is immers goed bewerkbaar en erg duurzaam. En niet onbelangrijk: ook natuurlijk ontzettend mooi om te zien. 

Houten luiken koop je bij De Groot Zonwering 

Voor houten luiken ben u bij De Groot Zonwering op het juiste adres. Wij helpen u graag met service, onderhoud en advies. Door onze jarenlange ervaring mogen wij onszelf specialist noemen op het gebied van zonwering. Wij leveren bijvoorbeeld ook markiezen, rolluiken, terrasschermen en andere vormen van zonwering. Heeft u een vraag over een product of heeft u advies nodig? Neem dan direct contact met ons op, wij luisteren en denken graag met u mee! 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen