Alarmsystemen Somfy

De Groot Zonwering

 

   

Alarmsystemen
 
 
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Alarmsystemen voor een goed beveiligd huis

Voorkom inbraak met De Groot Zonwering Groningen

Inbraak is een probleem voor alle soorten huizen en appartementen. Veel inbraken vinden zelfs op klaarlichte dag plaats, waardoor investeren in een efficiënt draadloos alarmsysteem een absolute aanrader is. Een alarmsysteem geeft u de nodige controle en voorkomt onaangename verrassingen, want een alarm schrikt 95% van de inbrekers af.

Bij het gebruiken van een alarmsysteem is het belangrijk dat het systeem afdoende werkt, maar niet in de weg staat bij de dagelijkse bezigheden in en om de woning. Zo moet een systeem makkelijk in- en uit te schakelen zijn, indien gewenst direct een meldingscentrale kunnen bereiken en potentiële inbrekers afschrikken. Zo zijn er een aantal factoren die u kunt overwegen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een alarmsysteem:

Alarmsystemen van De Groot Zonwering Groningen

De Groot Zonwering heeft verschillende typen alarmsystemen die u kunnen helpen uw huis te beschermen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de opties hieronder of neem direct contact op met onze medewerkers.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Smart Home Startpakket Beveiliging
Smart Home Startpakket Beveiliging

Met het Smart Home Startpakket Beveiliging haalt u een compleet Smart Home systeem in huis. Het pakket bestaat uit de Somfy TaHoma en een set van betrouwbare signalering accessoires. Met dit pakket kunt u uw woning beveiligen en bent u altijd op de hoogte van de situatie thuis. Zelfs wanneer u op vakantie bent kunt u de situatie thuis controleren via de App op uw tablet of smartphone.

De TaHoma® is de slimme box die er voor zorgt dat u altijd in verbinding staat met de aangesloten producten in uw woning via de TaHoma® app. De oplossingen van Somfy Smart Home zijn zeer gebruiksvriendelijk en de installatie is heel eenvoudig. U kunt op elk moment naar wens andere producten toevoegen. Met Somfy Smart Home geniet u optimaal van uw woning zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Uw huis of appartement beschikt over een flink aantal ramen met (rol) gordijnen of rolluiken en zonwering, vele verlichtingspunten, andere elektrische apparatuur en natuurlijk verwarming. Het bedienen doen we handmatig, we zijn niet anders gewend. Maar hoe fijn zou het zijn als u thuis of onderweg alles met uw smartphone kunt bedienen? Aangevuld met veiligheidssensoren die bewegingen en het klimaat in uw huis in de gaten houden? Somfy biedt u de oplossing: Somfy Smart Home.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen