Vouwgordijnen Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Vouwgordijnen op maat gemaakt
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Vouwgordijnen van de groot zonwering

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zijn modern, tijdloos en blijven een van de populairste raambekleding opties. Dé oplossing als u gek bent op klassieke gordijnen maar toch eens iets nieuws wil proberen. Vouwgordijnen zijn vergelijkbaar met gordijnen: even praktisch, maar met een meer moderne uitstraling. Bovendien heeft u ook veel keuze tussen verschillende soorten, denk bijvoorbeeld aan lichtdoorlatende of juist verduisterende vouwgordijnen. Gek op klassieke gordijnen maar toch iets nieuws proberen? Vouwgordijnen zijn dé oplossing!

Vouwgordijnen van De Groot Zonwering

Download de Verano vouwgordijnen folder

Een ruime selectie stofkleuren voor uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn niet allen zeer praktisch, het is ook een decoratie soort raambekleding. De keuze van de stof bepaalt de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Verano® biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig wit of vurig rood. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal van de raamdecoratie is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden.

De voordelen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen blijven een populaire soort raambekleding, en daar zijn genoeg redenen voor. Ten eerste passen vouwgordijnen in ieder interieur en iedere ruimte. Vouwgordijnen komen is veel soorten en kleur, bovendien kunt u dit type gordijnen overal ophangen, ook boven een kachel of vensterbank. Omdat vouwgordijnen get volledige raam bedekken hoeft u zich ook geen zorgen om uw privacy te maken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld lamellen.

Extra mogelijkheden met vouwgordijnen

Er zijn meerdere uitbreidingsopties voor de vouwgordijnen, zoals een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Raamdecoratie met baleinen oogt strakker en moderner. Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden!

Veiligheid voorop

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Prijzen vouwgordijnen

De prijs van uw nieuwe vouwgordijnen is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact met ons op en laat uw persoonlijke prijs berekenen!

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

VacaturesContact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen