Rolgordijnen Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Rolgordijnen op maat gemaakt
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Rolgordijnen voor u op maat gemaakt 

Ruime collectie rolgordijnen bij  De Groot Zonwering Groningen

Rolgordijnen hebben een natuurlijke en modieuze uitstraling en zijn daardoor een aanwinst voor iedere ruimte in uw woning. De collectie rolgordijnen bestaat uit drie verschillende typen: standaard- en elektrische rolgordijnen en de Linee Shade. Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere situatie. Een rolgordijn zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen een laaghangende zon.

Rolgordijnen van De Groot Zonwering

Download hier de Verano rolgordijnen folder

 

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Wij kunnen u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De rolgordijnen van Verano® worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Verano® raamdecoratie!

Stofkleuren

Zonwerende rolgordijnen stralen rust uit door de eenvoudige vormgeving. De eigen collectie uni-kleuren van Verano® zijn van de beste kwaliteit. Kies een lichtdoorlatende of verduisterende stof en een van de vele kleuren!

Veiligheid voor alles

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Prijzen rolgordijnen

De prijs van uw nieuwe rolgordijnen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact met ons op en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Waarom Verano rolgordijnen van de Groot Zonwering Groningen?

De zonwerende rolgordijnen van Verano zijn ontwikkeld om storende schitteringen van de zon te weren. Geen irritante lichtschitteringen op uw televisie, wanneer u overdag uw favoriete film of serie aan het kijken bent. De verduisterende rolgordijnen van Verano zijn van absolute topkwaliteit en stellen u instaat om zelf controle te hebben over de lichtinval in uw woning.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.
  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen