Plisségordijnen

De Groot Zonwering

 

   

plisségordijnen op maat gemaakt
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Plisségordijnen voor u op maat gemaakt

Plisségordijnen als raamdecoratie

Plisségordijnen zijn een perfecte aanvulling voor iedere ruimte in huis. Decoratief, veelzijdig en geschikt voor ieder raam. Een plisségordijn is een geschikte oplossing voor ieder type raam en is daardoor een zeer populaire vorm van raamdecoratie. De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Zo kunt u in alle vrijheid de lichtinval bepalen.

Plisségordijnen van De Groot Zonwering

Download de plisségordijnen folder

 

Praktische eigenschappen

Het compacte ophangsysteem van de plissé is geschikt voor ieder type raam. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plissé. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u tevens geheel laten zakken (top-down).

Stofkleuren

Elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins, een plisségordijn is geheel samen te stellen naar uw eigen voorkeuren. U kunt kiezen uit stoffen uit de reguliere- of de honingraat collectie.

Speciaal op maat

Een plisségordijn kan weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand en is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Uw plissé wordt voor u op maat gemaakt. Laat u door ons vakkundig adviseren en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Veiligheid voor alles

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Smartfit plisségordijnen

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor Verano® raamdecoratie producten. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw plisségordijnen krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is tevens een zeer kindveilige oplossing!

Prijzen plisségordijnen

De prijs van uw nieuwe plisségordijnen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact met ons op en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

VacaturesContact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen