Lamelgordijnen kopen Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Lamelgordijnen op maat gemaakt
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Lamellen kopen: raamdecoratie op maat 

Ruime collectie verticale lamellen

Verticale lamellen zorgen voor een prachtige lichtregulering en een prettige mate van privacy, ook bij grote raampartijen. De collectie verticale lamellen bestaat uit vier verschillende typen: kunststof lamellen, aluminium lamellen, stoffen lamellen en vertical strings. Verticale lamellen zijn zeer functioneel, u kunt namelijk zelf de mate van privacy en lichtinval bepalen.

Lamelgordijnen van De Groot Zonwering

Download hier de Verano lamellen folder 

 

De voordelen van lamelgordijnen

Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Dankzij de verticale stroken van de lamellen in het zeer gemakkelijk om de lamellen op maat te maken. Verticale lamellen zijn zeer functioneel en praktisch, het is simpel om ze te monteren en ook het onderhoud is simpel. Met verticale lamellen is het ook heel simpel om zelf de lichtinval te bepalen, en natuurlijk ook om uzelf wat privacy te geven. Lamelgordijnen zijn niet alleen geschikt voor in huis, het is ook een ideale raambekleding voor kantoor.

Lamellen voor ieder interieur

Wanneer u lamellen koopt is het natuurlijk ook belangrijk dat deze goed binnen uw interieur passen. Bij de Groot zonwering hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten lamellen. Het materiaal, de kleur en het dessin van uw verticale lamel kiest u zelf, zo kunt u uw eigen lamelgordijn samenstellen. De collectie bestaat uit wel 450 soorten en kleuren! Er zijn drie lamelmaterialen: kunststof, aluminium en stof. Wilt u iets simpels wat erg makkelijk is om schoon te houden, dan zijn aluminium lamellen of kunststof lamellen een goede keuze. Wanneer u liever wat decoratieve raambekleding in huis heeft zijn er veel verschillende soorten stoffen lamellen waar u uit kunt kiezen met verschillende kleuren en patronen.

Kindveiligheid voor uw lamellen

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Wat kosten lamellen ?

De prijs van uw nieuwe verticale lamellen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact met ons op en laat uw persoonlijke prijs berekenen!

 

 

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Torenstraat 3
9679 BN Scheemda
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen