Jaloezieën Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Jaloezieën op maat gemaakt
Vraag hier een offerte aan
 
Offerte aanvragen

Jaloezieën als raamdecoratie

De Groot Zonwering Groningen voor jaloezieën op maat

Jaloezieën zijns de perfecte raamdecoratie wanneer u op zoek bent naar iets praktisch wat er ook nog een decoratief uitziet. Ga voor een sfeervolle en tijdloze uitstraling en verrijk uw woning met bijzondere jaloezieën. Uitstekende lichtregulering in een klassieke stijl. De collectie jaloezieën, in de volksmond ‘Luxaflex’ genoemd, bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieën sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur.

Roma Buitenjaloezieën

Download hier de Roma folder

De voordelen van horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing wanneer u op zoek bent naar nieuwe raambekleding. Jaloezieën bieden privacy en u kunt uw woning gemakkelijk afscherming. Bovendien zorgen jaloezieën ook voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. Het zal nooit te licht of donker in huis zijn, met een simpele beweging opent en sluit u de jaloezieën voor de perfecte lichtregeling. Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Industrieel, landelijk of modern: er is altijd een jaloezie passend bij uw woonstijl!

Jaloezieën op maat voor uw raam

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Wij kunnen kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. U kunt tussen veel opties kiezen. Zo kunt u onder andere de kleur, breedte en ladderband uitkiezen. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben de juiste horizontale jaloezieën voor uw woning.

 De jaloezieën van Roma® worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Roma® raamdecoratie!

Kindveilige producten

Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Smartfit jaloezieën raambekleding

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor Roma® raamdecoratie producten. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw jaloezieën krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is tevens een zeer kindveilige oplossing!

Hoeveel kosten jaloezieën?

De prijs van uw nieuwe jaloezieën is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact met ons op en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 
De Groot Zonwering
Hoevenkamp 4
9461 HE Gieten
Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
maandagGesloten
dinsdag13:00–17:00*
woensdag13:00–17:00*
donderdag13:00–17:00*
vrijdag13:00–17:00*
zaterdagGesloten
zondagGesloten
 *onze showroom is
 op afspraak geopend
  
Contact De Groot Zonwering
Contact

Showroom bezoeken?
Maak telefonisch een afspraak:

0592 21 10 20

info@degrootzonwering.nl

 De Groot Zonwering Facebook   

Contact De Groot Zonwering 0592 21 10 20

Sitemap

  • 5 / 5
    Kijk nou hoe schitterend!!!!!! Heel erg bedankt. Hier zeer tevreden klanten, Groetjes Mevrouw Poort
  • 5 / 5
    De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.Kortom vak werk en bedankt! Frank Meinders
  • 5 / 5
    Wij zijn blij met onze rolluiken. Ze werken voortreffelijk. We hadden een leuke dag met jullie jongens. Deze kun je wel op pad sturen. Hartelijk Groet, Fam Roggema.

De Groot Zonwering

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 6 beoordelingen