Jaloezieën Groningen

De Groot Zonwering

 

   

Jaloezieën op maat gemaakt
Binnen drie werkdagen na offertedatum komen wij opmeten. De verwachte levertijd is vier weken.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Binnen 3 dagen komen wij de maten opnemen na offerte aanvraag. Verwachte levertijd +- 4 weken.
 
Vrijblijvende offerte aanvragen

Jaloezieën als raamdecoratie

De Groot Zonwering voor jaloezieën op maat

Ga voor een sfeervolle en tijdloze uitstraling en verrijk uw woning met bijzondere jaloezieën. Uitstekende lichtregulering in een klassieke stijl.De collectie jaloezieën, in de volksmond ‘Luxaflex’ genoemd, bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieën sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur.

Jaloezieën van De Groot Zonwering

DOWNLOAD HIER DE VERANO FOLDER. 

 

De fijne voordelen van jalo​ezieën 

Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing. Jaloezieën bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Industrieel, landelijk of modern: er is altijd een jaloezie passend bij uw woonstijl!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Wij kunnen kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De jaloezieën van Verano® worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Verano® raamdecoratie!

Kindveilige producten

Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Smartfit jaloezieën

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor Verano® raamdecoratie producten. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw jaloezieën krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is tevens een zeer kindveilige oplossing!

Prijzen jaloezieën

De prijs van uw nieuwe jaloezieën is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Neem contact met ons op en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Adres De Groot Zonwering
Adres
 

Torenstraat 3
9679 BN Scheemda

Openingstijden De Groot Zonwering
Openingstijden
 
 
maandag Gesloten
dinsdag 13:00–18:00
woensdag 13:00–18:00
donderdag 13:00–18:00
vrijdag 13:00–18:00
zaterdag 11:00–16:00
zondag Gesloten
Contact De Groot Zonwering
Contact
 

0597 594 000

info@degrootzonwering.nl

  De Groot Zonwering Facebook    

Contact De Groot Zonwering 0597 594 000

Sitemap

 

De Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot ZonweringDe Groot Zonwering

 

De Groot heeft bij ons diverse rolluiken geplaatst. Echt fantastisch werk! Super blij mee. Ook ons zonneschermdoek vervangen! Mooie kleur die bij de rest past.

Kortom vak werk en bedankt! - Frank Meinders